Úvod Novinky Zaujímavosti
Pumpa o politike: Božie mlyny zomleli poslanca na prášok
Pumpa o politike: Božie mlyny zomleli poslanca na prášok

Pumpa o politike: Božie mlyny zomleli poslanca na prášok

Hlavní protagonisti neopomenuli ani prezidentku Zuzanu Čaputovú.

V poslednom vydaní čoraz populárnejšieho komediálneho seriálu Pumpa sa hlavní protagonisti vrátili aj k minulotýždňovému odsúdeniu predsedu ĽSNS Mariana Kotlebu v kauze kontroverzných šekov. Za trestný čin podpory a propagácie skupín smerujúcich k potláčaniu základných práv a slobôd ho sudkyňa odsúdila na štyri roky a štyri mesiace odňatia slobody. Rozhodnutie ešte nie je právoplatné.

Tak Božie mlyny zomleli už aj Kotlebu. Na prášok. Ešte bude aj kyprieť," zhodnotil verdikt taxikár Dano, ktorého stvárňuje Dano Heriban. „Zneužiť charitu na propagáciu fašizmu je na grc," pridal sa pumpár Miki v podaní Michala Kubovčíka.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Niektorých väzenie posilnilo. Napríklad Hitlera, ktorý v base napísal Mein Kampf," nahral Mickey Danovi na smeč: „Možno aj Kotleba napíše. Ale maximálne detské leporelo," dodal.

V archíve RTVS si môžete zadarmo a bez reklamy pozrieť celé, v poradí štvrté, vydanie Pumpy, ktorej hosťami boli odborník na tropickú medicínu profesor Vladimír Krčméry a tlmočníčka do posunkového jazyka Milena Fabšičová. Dano, Miki a málovravný štamgast Jari (Tibor Vokoun) pri svojom týždennom hodnotení neopomenuli prezidentku Zuzanu Čaputovú či futbalistu Vladimíra Weissa ml. a šéfa futbalového Slovana Bratislava Ivana Kmotríka ml.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia