Úvod Novinky Zaujímavosti
Mirka Partlová o synčekovi, práci a pocitoch z roku 2020
Mirka Partlová o synčekovi, práci a pocitoch z roku 2020

Mirka Partlová o synčekovi, práci a pocitoch z roku 2020

Do obľúbeného magazínu Dámsky klub prijala pozvanie Mirka Partlová, ktorá situáciu posledných týždňov trochu odľahčila.

Zhodnotila uplynulý rok, pochválila sa, ako si s manželom zvykli na rodičovstvo, ale i to, ako sa jej darilo pracovne.

Mamičkovské chvíle

Aj napriek aktuálnej situácií herečka zhodnotila, že rodinné chvíle prežili naozaj pokojne a v zdraví. O neustálu aktivitu sa im totiž staralo bábätko. “Musím povedať, že my celkom fungujeme hlavne aktívne. Napriek tomu teda, že boli rôzne lockdowny, rôzne obmedzenia, tak sme sa snažili aj v tom zlom nájsť niečo pozitívne a snažili sme sa vycestovať niekam do svojej bublinky…” Dodáva, že najlepším priateľom sa im stala hlavne príroda, hory a čerstvý vzduch.

Snímka obrazovky 2021-01-21 o 13.37.30.png

Aké boli začiatky jej materstva? “My máme veľmi živé dieťa, takú malú duracellku, takže on je veľmi energický. Zuby zatiaľ dávame, zatiaľ ich má asi šesť, už som to prestala rátať.” Malý Julian Daniel sa podľa mamy rozhodol byť veľmi samostatné dieťa, keď už v desiatich mesiacoch začal chodiť. “Chce asi od nás zdrhnúť,” smeje sa Mirka.

Veľmi obľúbenou spoločnou aktivitou u nich doma je aj plávanie. “Malý veľmi, ale že veľmi miluje vodu, z čoho sa veľmi teším, lebo momentálne pri kúpaní nemáme žiadny problém, práve naopak.” Žeby im doma rástol nádejný športovec?

Snímka obrazovky 2021-01-21 o 13.39.38.png

Poloprázne hľadiská? Čo na to herec?

Už minulý rok bol pre umelcov veľmi náročným obdobím a aj Mirka so svojimi kolegami z Novej scény pocítili kvôli koronavírusu ťažké chvíle na vlastnej koži. Počet predstavení i divákov v publiku pandémia oklieštila na minimum. Aj napriek tomu dokázali s istými obmedzeniami herci pracovať. “U mňa bol celý tento level po materstve muzikál Cyrano. V septembri som sa po štrnástich mesiacoch vrátila do Cyrana… Boli veľké otázky, či bude novoobnovená premiéra muzikálu Jago. Našťastie sa nám to podarilo, ale tiež s veľkými obmedzeniami… Druhé predstavenie sa nám už nepodarilo odohrať.”

Kvôli pandémií už predstavenie síce nedohrali, no podarilo sa im zorganizovať vianočný koncert v divadle Nová scéna, ktorý si diváci mohli užiť aj v televíznom vysielaní a polovica kapacity aj naživo. “Je to slušná depka, lebo naozaj keď sa zdvihne opona a človek tam vidí doslova poloprázne hľadisko… a pomaly, keď si to preráta zistí, že na javisku je možno viacej ľudí ako v hľadisku, bohužiaľ taká je situácia,” spovedá sa herečka zo svojich pocitov.

Mirka v relácií prezradila aj to, o čom je projekt Vnímajkovia a komu je venovaný! Celý rozhovor si môžete pozrieť v našom archíve.

Posledné týždne ste na Dámsky klub zvyknutí skôr ako na reláciu kontaktného typu. Prináša vám odpovede na dôležité otázky, ktoré aktuálne rezonujú v spoločnosti.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


zdroj foto: Instagram.com/mirkapartlova
25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia