Úvod Novinky Zaujímavosti
Dajte starým rifliam novú šancu. Premeňte ich na sedací vak
Dajte starým rifliam novú šancu. Premeňte ich na sedací vak

Dajte starým rifliam novú šancu. Premeňte ich na sedací vak

Okrem starého oblečenia to chce poriadne ostré nožnice a dávku trpezlivosti. Výsledok však stojí za to.

Sledovali ste nový magazín o bývaní s názvom Ako bývať, ako žiť? Na obrazovkách Jednotky odštartoval 26. júna podvečer a pokračovať bude ďalšími deviatimi epizódami. Premiérovú epizódu v plnej dĺžke, zadarmo a bez reklamy nájdete v našom online archíve.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Súčasťou každej relácie bude aj tip, ako si doma vyrobiť dizajnový kúsok zo starších a nepotrebných vecí. Moderátor a dizajnér Michal Staško si vyskúšal, ako oživiť a použiť staré džínsové nohavice, ktoré vyšli z módy už nejaký čas ležia zabudnuté aj vo vašej skrini.

Hrajte sa s farbami a kombinujte

Ponúkame postup, ako si zo starých riflí vyrobiť sedací vak, ktorý bude obdivovať nejedna návšteva. Prvým a mimoriadne dôležitým krokom je rozstrihať staré rifle na pásy v tvare obdĺžnika. Je však potrebné odstrániť zipsovú časť, ktorá je tvrdá a nepoddajná.

Dizajnový vak

Uznajte, že takýto sedací vak by sa hodil aj do vašej obývačky. Zdroj: RTVS

Nebojte sa strihať, kombinovať a spájať rôzne farby a odtiene nohavíc. Sedací vak bude vo finále vyzerať mimoriadne efektne. Pýtate sa, čím sedací vak vyplniť? Použite staršie a nepotrebné oblečenie, môže to však byť aj pena alebo molitan. Čím mäkšie, tým lepšie a pohodlnejšie...

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia