Úvod Novinky Zaujímavosti
Toto je zatiaľ najdojímavejšia reakcia na výhru 101-tisíc eur
Toto je zatiaľ najdojímavejšia reakcia na výhru 101-tisíc eur

Toto je zatiaľ najdojímavejšia reakcia na výhru 101-tisíc eur

V programe Byť zdravý je výhra sa opäť vyhrávali veľké sumy peňazí. Medzi šťastnými bola aj pani Marta.

Program Byť zdravý je výhra prilákala k televíznym obrazovkám v nedeľu 12. septembra viac ako 740-tisíc televíznych divákov.

Medzi hosťami, ktorí žrebovali zaočkovaných a zaregistrovaných na stránke bytzdravyjevyhra.sk, bola aj moderátorka Katarína Brychtová.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Mala som možnosť sledovať epidémiu v priamom prenose, pretože môj muž je chirurg. Videla som, ako sa tie počty zvyšujú."

"Veľakrát sme boli konfrontovaní so smrťou a na pľúcnu ventiláciu sa dostali nielen starí a chorí ľudia. Prišli sme o veľa cenných ľudí... Preto, ak máte šancu sa dať zaočkovať, urobte tak. Myslime aj na blízkych a naše okolie," vyzvala divákov moderátorka relácie Klub 3.

Katka vyslovila prianie, aby z osudia vyžrebovala niekoho, kto peniaze naozaj potrebuje. Tou šťastnou sa stala pani Marta z Popradu, na ktorej hlase bolo okamžite počuť, že je nesmierne dojatá a šťastná.

„Som hotová. Mám povedať heslo?" opýtala sa Marta, ktorá po tom, čo ho správne vyslovila, získala výhru 101-tisíc eur. Okrem nedeľných priamych prenosov sledujte aj žrebovanie denných výhercov, z ktorých 20 ľudí získava 1000 eur a 20 ľudí 10 000 eur.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia