Úvod Novinky Zaujímavosti
Mimi a Líza majú novinky, o ktorých sa oplatí vedieť
Mimi a Líza majú novinky, o ktorých sa oplatí vedieť

Mimi a Líza majú novinky, o ktorých sa oplatí vedieť

Obľúbená dvojica prichádza s novou knižkou, diváci sa na jar dočkajú aj animovaného filmu.

Obľúbené hrdinky známe z televíznych obrazoviek v novej knihe, ktorá poteší nielen najmenších... Objavte spolu s Mimi a Lízou záhradu, ktorá je mimoriadne voňavá a farebná, ale aj plná dobrodružstiev.

Knižná novinka Mimi a Líza s podtitulom Záhrada už dorazila do kníhkupectiev a čoskoro sa objaví aj v našom televíznom eshope. Mimi a Líza – to nie sú iba knižky, ale aj množstvo darčekov, ktoré sú dostupné online.

Kniha Mimi a Líza

Knihu si možno nájdu pod vianočným stromčekom aj vaše deti. Už písali Ježiškovi? Zdroj foto: RTVS

Mimi a Líza, ktoré získali prestížnu cenu Najkrajšia detská kniha roka 2020 na Taiwane, spoznajú v nových príbehoch malého čarovného záhradníka. Ukáže im záhradu a odhalí zázraky plynutia prírodných cyklov, dozrievania aj rastu.

Knižka pod vianočný stromček, film na jar

Kým niekoľko jabĺk dozrieva, mnohé sú už v kontajneri, kde sa menia na obrovskú Opachu. Tá sa však chce hrať v záhrade tiež. Je však nemotorná, hlučná a nezastaviteľná. Podarí sa jej s Mimi a Lízou skamarátiť?

Mimi a Líza, záhrada

Pútavý príbeh, nádherné ilustrácie. Záhrada Mimi a Lízy rozhodne nesklame. Zdroj foto: RTVS

Knižka vznikla na základe scenára rovnomennej rozprávky. Spoločne ho vytvorili Katarína Moláková, Katarína Kerekesová, Ivana Šebestová a Anna Vášová.

Katarína Moláková ho napokon prepracovala aj do knižnej podoby. Pod nádherné ilustrácie sa opäť podpísali Ivana Šebestová, Boris Šima a Katarína Kerekesová.

Animovaný film Mimi & Líza – Záhrada si budú môcť deti pozrieť na Veľkú noc 2022. Vzniká v koprodukcii s RTVS, produkčným štúdiom Fool Moon a českou spoločnosťou MAUR Film.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia