Relácia Tajomstvo mojej kuchyne si pre divákov nachystala príjemné vianočné prekvapenie. Kamila a Pavel si opäť obliekli zástery a spoločne naservírovali jedinečné jedlo.
Pavel si pre televíznych divákov aj tentokrát pripravil recept, ktorý ulahodí aj tým najnáročnejším. Pripravte si aj vy plnené kačacie prsia s rizlingovou kapustou a hrnčekovou knedľou zaliate vynikajúcou omáčkou.
Ako prezradil Pavel, recept je výnimočný aj tým, že pri varení nevznikajú žiadne zvyšky – využijete dokonca aj kosti z kačice. Z kostí si totiž pripravíte chutnú omáčku, ktorú využijete aj neskôr.
Pavel si kačacie prsia najprv naporcoval, a potom sa vrhol na prípravu kapusty s vínom a hrozienkami. Tou naplnil kačacie mäso, ktoré následne osmažil na panvici.
Kým Pavel chystal kačacinu, Kamila zatiaľ pripravila jednoduchú žemľovú knedľu.
Na kocky nakrájaný sendvič zmiešala s múkou, mliekom, pažítkou a
bielkovým snehom.
Takto pripravenú hmotu nakoniec dala do vymastených hrnčekov, ktoré vložila do vriacej vody.
Celú epizódu relácie Tajomstvo mojej kuchyne s Kamilou a Pavlom nájdete aj v našom archíve zadarmo a bez reklamy.
Vyskúšajte aj vy recept na voňavú kačacinu, alebo si iba zaspomínajte na staré časy a užite si kopec zábavy s dvojicou, ktorej to spolu perfektne varí.
FOTO: RTVS