Úvod Novinky Zaujímavosti
5 tipov na darčeky, ktoré potešia záhradkára
5 tipov na darčeky, ktoré potešia záhradkára

5 tipov na darčeky, ktoré potešia záhradkára

Máte vo svojom okolí niekoho, kto je vášnivým záhradkárom? Týmito darčekmi ho rozhodne potešíte. 

Ponúkame vám 5 tipov na darčeky pre záhradkára, pestovateľa, chovateľa či priaznivca Farmárskej revue, ktorú vysielame každú sobotu od 13.00 na Dvojke.

Všetky časti relácie nájdete v archíve na webe RTVS.

1. Pánske pískacie tričko Traktor

Pánske pískacie tričko s motívom traktora vyrobili pre obľúbený magazín Farmárska revue. Má voľnejší strih, príjemne sa nosí a veselo píska.

2. Slamený klobúk

Odborníci radia, aby sme sa počas horúcich dní chránili pokrývkou hlavy. Na prácu v záhradke je ako stvorený slamený klobúk s motívom Farmárskej revue. Prírodná slama zaisťuje dobrú cirkuláciu vzduchu pod klobúkom.    

3. Slnečné okuliare

Ochranu pred slnečným žiarením poskytnú aj štýlové slnečné okuliare s logom relácie Farmárska revue. Hodia sa dámam i pánom, pretože majú univerzálny vzhľad.

4. Bambusová doštička

Na záhradke sa nielen pracuje, ale aj griluje či opeká. Bambusová doštička s logom Farmárskej revue nájde využitie pri krájaní a servírovaní dobrôt, ako sú špekáčiky, mäso alebo zelenina.

5. Butylka

Keď príde čas na niečo ostrejšie, padne vhod butylka z nerezovej ocele s moderným dreveným povrchom, skrutkovacím uzáverom a logom magazínu Farmárska revue.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia