Doma je doma

Rozhovory Evy Pribylincovej s ľuďmi, ktorí nadobudli životný štýl a pracovný know-how v zahraničí, avšak po čase sa vrátili domov a tu ho aplikujú.
Vysiela sa v Rádiu Slovensko v nedeľa po 14:30.
Popis epizódy
Martin Devečka dostal možnosť zo dňa na deň zbaliť kufre a odísť učiť sa cukrárčine do Francúzskej Bretagne. Po rokoch sa rozhodol vrátiť sa piecť na rodný Liptov a zo svojho mena urobil vyhľadávanú značku. Jeho cukrárske diela sú známe ako na Slovensku, tak už aj v zahraničí. Vo svojej práci dbá na čerstvosť surovín, lokálnosť produktov a verí, že raz bude mať vlastný lieskovcový sad. Poďte si vypočuť, aká bola jeho cesta k sladkému umeniu, je tu podcast Doma je doma s Evou Pribylincovou. Rubriku Doma je doma pripravuje RTVS - Slovenský rozhlas, Rádio Slovensko, SRo1. Každú sobotu po 16. hodine.