Reggeli - Raňajky

Mi történik idehaza és külföldön a politikában és a közéletben? Aktuális információk és beszélgetések a világ történéseiről hétfőtől szombatig már nem csak a Pátria Rádió hullámhosszán, hanem podcast formájában is. Hallgassa meg műsorunk legérdekesebb beszélgetéseit bárhol és bármikor.
A műsor sugárzási ideje hétfő-péntek 06:00-09:00 és szombat 7:00-10:00

Čo sa deje doma a v zahraničí v politike a v spoločnosti? Aktuálne informácie a rozhovory o dianí vo svete od pondelka do soboty už nie len na vlnách Rádia Patria ale aj vo forme podcastu.
Vysiela sa: pondelok-piatok 06:00-09:00 a sobota 7:00-10:00

Archiváciu celodenného prúdového vysielania neposkytujeme.
Popis epizódy
Lassan járj, tovább élsz és kevesebbet is költesz: drágább lesz a gyorshajtás. Szlovákok az Iszlám Állam soraiban, a titkosszolgálat jelentése szerint az ukrajnai szakadárok oldalán is vagy százan szolgálnak országunkból. Finisében a teheráni atomalku, de a felek közti kölcsönös bizalmatlanság továbbra is teher ám. Az önkormányzatoknak mostantól csak az ötezer eurós értékhatárt meghaladó volumenű közbeszerzéseket és vásárlásokat kell az elektronikus piacon lebonyolítaniuk. Reggeli kedden is hattól, Rácz Vincével, itt a Pátria rádióban.