Toto je zatiaľ najdojímavejšia scéna seriálu Hniezdo

Toto je zatiaľ najdojímavejšia scéna seriálu Hniezdo

Štvrtá epizóda seriálu Hniezdo posadila do kresiel viac ako 550 tisíc divákov a je ďalším dôkazom toho, že novinka z dielne RTVS sa stala televíznym hitom.

Pozrite si jednu z najdojímavejších scén štvrtej epizódy a vôbec všetkých epizód, ktoré sme doteraz uviedli. Manželský pár, ktorému sa nedarí mať bábätko, drží v náručí adoptívneho syna.

Ak pôjde všetko podľa plánu, malý Filipko by mohol už čoskoro nájsť šťastie v novej rodine. Nina Kalmanová, mladá architektka, ktorá pracuje vo firme svojho otca, sa už nevie dočkať nového člena rodiny... Rovnako nadšený je aj jej manžel Adrián. Budúci starý otec by bol však oveľa radšej, keby malo bábätko ich vlastnú krv.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dočká sa Kristína odpustenia?

Dej seriálu Hniezdo sa poriadne zamotáva a postupne odkrýva osudy troch párov. Kristína Važanová (Soňa Norisová) pracuje ako krajčírka. S manželom Michalom (Alexander Bárta), ktorý má pracovné povinnosti v Rusku, má dve dospievajúce deti.

Keď sa vráti domov, lebo jeho žena začne mať zdravotné problémy, ani len netuší, čo bude nasledovať... Kristína mu zatajila tehotenstvo a pôrod, ktorý bol na jej žiadosť anonymný.

Pracujúcej matke dvoch detí sa vracajú nepríjemné spomienky z nedávnej minulosti, okrem toho musí riešiť vážnu situáciu, o ktorej vie zatiaľ iba jej muž a mama.

Neboli to obličky, na ktoré sa celý čas vyhovárala. Aj napriek tomu, že ju jej vlastná mama upozorňovala na pribúdajúce kilogramy, Kristína dokázala tehotenstvo utajiť. Nič si nevšimli nielen jej deti, ale ani priatelia.

Bude Michal schopný odpustiť svojej žene neveru? Kto je otcom dieťaťa, ktorého sa vzdala? A čo bude ďalej s ich manželstvom? Majiteľ stavebnej firmy musí okrem súkromných problémov riešiť aj tie firemné. Zdá sa, že jeho spoločník Peter (Marián Mitaš) nehrá čistú hru...

Seriál Hniezdo pokračuje piatou epizódou v nedeľu 16. februára. (Deviateho februára vysielame priamy prenos z odovzdávania cien Krištáľové krídlo.)

Živé vysielanie ??:??

Televízia