Hniezdo: Začína sa tvrdý boj o bábätko

Hniezdo: Začína sa tvrdý boj o bábätko

Adrián Kalman (Marek Geišberg) je zatiaľ jediný z rodiny, kto tuší, že adopcia malého Filipka sa už čoskoro skomplikuje. Sociálna pracovníčka Milka, ktorú si v seriáli Hniezdo zahrala Zuzana Kubovčíková Šebová, mu medzi dverami oznámila, že o chlapčeka sa začala zaujímať jeho biologická matka.

Postupne začína byť jasné, že malého Filipka priviedla na svet Kristína Važanová (Soňa Norisová), ktorá dobrovoľne podstúpila anonymný pôrod. Ten spolu s tehotenstvom tajila aj pred najbližšími do poslednej chvíle. Keď sa o tom dozvedel jej manžel Michal (Alexander Bárta), úplne ho to položilo.

Hniezdo dostupné zadarmo v našom archíve

Osud to však celé zariadil inak a zdá sa, že najväčšie problémy čakajú práve otca dvoch dospievajúcich detí. Je len otázka času, kedy mu na dvere zaklope polícia... Michal má totižto prsty v zmiznutí Petra (Marián Mitaš), s ktorým už niekoľko rokov šéfuje stavebnej firme. Biznis sa im však postupne rozpadá.

Radosť Kalmanovcov bude zdá sa dočasná. Mladý pár, ktorý nemôže mať vlastné deti, je pripravený na adopciu. Okrem toho netuší, že starý otec Ivan (Pavel Višňovský) zistil vďaka súkromnému detektívovi o bábätku ďalšie detaily.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Seriál Hniezdo vysielame každú nedeľu večer o 20:30 na Jednotke. Ak ste doteraz nemali možnosť vidieť jednotlivé epizódy, nájdete ich zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Živé vysielanie ??:??

Televízia