Karanténna verzia megahitu Čoskoro od Peter Bič Project

Karanténna verzia megahitu Čoskoro od Peter Bič Project

Hudobno-zábavná relácia 3 PÓDIÁ: Cez okno vznikala v sťažených, ale mimoriadne zaujímavých podmienkach. Výsledné vystúpenia stoja za to a ak ste ich nestihli sledovať v televízii, ostatnú epizódu relácie s Petrom Bičom si môžete pozrieť v našom online archíve.

Člen skupiny Peter Bič Project nielen moderoval, ale predviedol sa tak, ako ho fanúšikovia poznajú najlepšie. Spolu so speváčkou Viktóriou a ďalšími členmi kapely, s ktorými sa spojil prostredníctvom internetu, zahral jeden z najchytľavejších singlov albumu Labyrint.

Skladba Čoskoro, ktorá vyšla spolu s videoklipom pred viac ako polrokom, sa okamžite zaradila medzi najhranejšie skladby v domácom éteri. Hudobné video bude mať na YouTube onedlho rovné dva milióny prehratí. Za zmienku stojí aj skladba Stoj či Poslednýkrát.

Spolupráca s Tomášom Buranovským alias BuranoWskim sa stala tiež ústrednou melódiou mimoriadne úspešného seriálu Hniezdo z produkcie RTVS. Kapela Peter Bič Project by chcela už koncom roka predstaviť pesničky z albumu Labyrint aj na rovnomennom turné.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Televízia