Postav dom, zasaď strom

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Hobby magazín na voľný čas.
Dnes sa porozprávame o divokých bylinách ako je žihľava, ihličie či kozonoha, ktorú bežne nájdeme ako burinu v našich záhradách. No málokto vie, že sa dá konzumovať aj v surovom stave, chutí ako petržlenová vňať a môžeme ju pridať do rôznych šalátov, alebo si z nej vyrobiť chutné pesto. Obsahuje veľké množstvo výživných látok, ktoré priaznivo pôsobia na pohybové ústrojenstvo. Viac sa o tom dozviete opäť v našom pravidelnom magazíne. V listárni zasa odpovieme na vaše pestovateľské problémy, prečo napríklad vzniká pleseň na listoch javora, či prečo sa objavuje hrdza na plodoch hrušiek. Opäť budeme recyklovať a zo zbytkov dreva vyrobíme peknú poličku v tvare domčeka. Vysvetlíme vám aj ako postupovať pri zimnom reze viniča a na návšteve upletieme háčkovanú čiapku z hrubej merino vlny.