Úvod Novinky EURO 2020
Haraslín pred zápasom so Švédskom: V tíme je dobrá atmosféra
Haraslín pred zápasom so Švédskom: V tíme je dobrá atmosféra

Haraslín pred zápasom so Švédskom: V tíme je dobrá atmosféra

EURO 2020 je v plnom prúde a Slovensko čaká v E-skupine druhý zápas proti Švédsku.

Hráči Slovenska sú pred blížiacim sa druhým duelom proti Švédsku v dobrej nálade. Svedčia o tom aj aktivity, ktorými sa hráči odreagúvajú počas ich voľného času.

„Máme výborné podmienky v hoteli, celé voľno oddychujeme, hráme šípky, pingpong, karty či stolný futbal. Takže tá ponorka tam nie je zatiaľ, nálada je veľmi dobrá a urobili sme si dobrú atmosféru v šatni," povedal pre RTVS Lukáš Haraslín.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Po víťaznom dueli s Poľskom si niektorí hráči odniesli aj drobné zdravotné problémy. Lekár reprezentácie Ján Baťalík však potvrdil, že nejde o nič vážne. „Niektorí schytali šrámy, sú tam nakopnutí hráči ako Peter Pekarík či Robo Mak, ale inak základná zostava, ktorá bola na ihrisku je v pohode".

Po dobrej regenerácii by teda mali byť všetci hráči, okrem Ivana Schranza, k dispozícii pre trénera Štefana Tarkoviča. Zatiaľ nie je jasné, či tréner Slovenska zvolí víťaznú zostavu, ktorá nastúpila proti Poľsku alebo vyberie inú 11-ku proti Švédom.

"Nedám cez médiá von žiadne správy o zostave. Ale mám v nej jasno, prejdeme si ju s hráčmi a verím, že odohráme dobrý zápas," doplnil na predzápasovej tlačovej konferencii tréner Slovenska.

Slovensko na čele skupiny

Slovensko je po úvodných zápasoch na čele E-skupiny s tromi bodmi. Po jednom bode majú Švédi so Španielskom a bez bodu sú Poliaci.

Ďalší duel čaká Slovensko v piatok 18. júna od 15:00 hod. proti spomínanému Švédsku. Ako sa bude dariť našim na štadióne v Petrohrade? Sledujte priamy prenos na Jednotke, webe futbal.rtvs.sk a v rozhlasovom vysielaní Rádia Slovensko.

Foto: TASR

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia