Úvod Novinky Filmy a seriály
Komédia, ktorá sa v momente zmení na drámu. Sledujte originál filmu Známi neznámi
Komédia, ktorá sa v momente zmení na drámu. Sledujte originál filmu Známi neznámi

Komédia, ktorá sa v momente zmení na drámu. Sledujte originál filmu Známi neznámi

Komédia, ktorá sa v priebehu niekoľkých minút mení na dokonalú drámu. A čo skrývate vo svojom mobilnom telefóne vy?

Čo by sa stalo, keby sa váš mobilný telefón dostal do rúk vašim rodičom, priateľom či kolegom v práci? Mali by ste s tým problém? Mali by ste problém?

Nie nadarmo sa hovorí, že každý mobilný telefón je akýmsi paralelným vesmírom. Svetom, ktorý toho ukrýva veľmi veľa. Desiatky správ, stovky e-mailov, možno tisícky fotografií. Báli by ste sa ukázať jeho obsah najbližším? Mobilné telefóny už dávno nepoužívame len na telefonovanie. Skrývajú množstvo tajomstiev, ktoré môže odhaliť jedna nevinná hra...

úplní cudzinci, komédia.jpg

Film Úplní cudzinci, ktorí možno poznáte aj ako Známi neznámi, sa po premiére v roku 2016 stal absolútnym hitom. Snímka, ktorá sa spočiatku zdá byť komédiou, sa v priebehu pár minút zmení na poriadnu drámu.

(Ne)bezpečná hra, ktorú si užijú najmä diváci

Skupina dlhoročných priateľov sa stretne na večeri, ktorá má byť príjemne stráveným spoločným časom. Nikto netuší, že z obyčajnej večere sa stane absolútna katastrofa, ktorá takmer pochová ich vzťahy aj rodiny.

Za všetkým stál žartovný návrh, aby všetci položili na stôl svoje mobilné telefóny a zdieľali každú správu aj hovor. Všetci nakoniec súhlasia, čo spustí lavínu dramatických aj zábavných momentov.

úplní cudzinci, komédia.jpg

Už po niekoľkých minútach sa z dlhoročných priateľov, manželov a partnerov vykľujú úplní cudzinci. Komédia každou sekundou naberá na intenzite a divák je prinútený premýšľať a zdieľať emócie spoločne s postavami na obrazovke. To, čo malo byť zábavným spestrením večera, sa postupne mení na boj o prežitie a vykúpením môže byť len koniec.

Bude však taký, aký by si všetci želali?

Komédiu režíroval Paolo Genovese, film sa dočkal uznania nielen od divákov, ale aj filmových kritikov. Tí chválili nielen zápletku a dynamiku filmu, ale aj výborné herecké výkony. Vlastnú verziu filmu natočili aj vo Francúzsku, Nemecku, Maďarsku, Grécku, dokonca v Číne či Mexiku.

Režisér s úsmevom tvrdí, že život ho naučil, že každý z nás má verejný, súkromný a tajný život. A práve dnes sa naše súkromné životy odohrávajú v našich smartfónoch, ktoré režisér označuje za čierne skrinky.

To ho inšpirovalo k vytvoreniu naozaj originálnej komédie, v ktorej sa aspoň trochu nájde každý z nás. Sledujte film, ktorý pobláznil celý svet. Je dokonalým zrkadlom nás všetkých, ktorí v mobiloch nosíme polovicu života. A možno aj celý, hoci úplne odlišný, ktorý žijeme v skutočnosti.

Komédiu Úplní cudzinci ponúkneme v nedeľu o 20:10 hod. na Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia