Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Sledujte v nedeľu večer: Toto sú výzvy, ktoré čakajú na suťažiacich vo štvrtom kole

Vo štvrtom kole pečenia čakajú súťažiacich tieto tri recepty.

Sledujte v nedeľu večer: Toto sú výzvy, ktoré čakajú na suťažiacich vo štvrtom kole

Aj dnes sa bude vypekať, ale tentoraz nezostaneme len pri sladkých koláčoch. Súťažiaci si vyskúšajú aj niečo slané a mäsité!

V osobnej výzve pripravia muffiny. Môže sa zdať, že tento výber je na prvé počutie príliš jednoduchý, no ako uvidíme, dokonalé muffiny môžu byť skutočnou vedou, najmä keď sú pod dohľadom prísnych porotkýň. 

Ak aj vy milujete tento klasický domáci koláčik, nechajte sa inšpirovať neuveriteľnými kombináciami chutí, a to nielen sladkými, ale aj slanými. Dozvieme sa aj to, aký je rozdiel medzi muffinom a cupcakom.

Uvidíte, ako rýchlo sa Jožka dokáže nechať uniesť atmosférou a zmeniť svoj názor. Stačí kvapka dobrého vínka, aby sa preniesla do báječnej provensálskej nálady pri západe slnka a vôni dokonale upečených muffinov.

Americké kolo sa nezaobíde bez typickej špecialityhamburgeru. Súťažiacich čaká zložitá výzva: pripraviť hamburgerové žemle, osmažiť mäso a vyrobiť domácu majonézu.

Web Pečie celé Slovensko

A v kreatívnej výzve pripravia americký zdobený pie pre desať ľudí. Tento koláč, ktorý sa v Amerike pripravuje na rôzne spôsoby, nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole, či už v sladkej, alebo slanej variácii.

Sledujte Pečie celé Slovensko 4 v nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90