Úvod Novinky Filmy a seriály
Skvelá správa pre fanúšikov Času nádejí. Tušili ste to?
Skvelá správa pre fanúšikov Času nádejí. Tušili ste to?

Skvelá správa pre fanúšikov Času nádejí. Tušili ste to?

Nádherný historický seriál z čias dvoch svetových vojen si získal srdcia tisícok divákov.

Poslednú časť seriálu Čas nádejí si pozrelo 515- tisíc divákov. Príbeh rodiny Violovských a ostatných hrdinov v mnohých momentoch bral dych. Dramatické, ťažké, ale aj krásne scény, prepracované kostýmy a masky a skvelé herecké výkony. Ak ste jedným z fanúšikov a chcete vedieť, ako budú pokračovať osudy Rózy, Gézu, Gréty alebo Vojtu, máme pre vás skvelú správu.

Ukážka z poslednej scény:


Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Dramaturgia RTVS už pripravuje druhú sériu seriálu Čas nádejí. V súčasnosti je príprava v štádiu písania scenárov,“ hovorí PR manažér RTVS Filip Púchovský. Viaceré postavy ostali s otvoreným koncom a fanúšikovia si žiadali odpovede. Môžeme sa teda tešiť na jeho pokračovanie.

Seriál Čas nádejí si ešte do 17. marca nájdete v našom archíve zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Galéria

Dominika Morávková ako Róza v Čase nádejí Dominika Morávková a Daniel Žulčák v Čase nádejí Dominika Morávková v Čase nádejí Vojto v poslednej časti Času nádejí Daniel Žulčák ako Géza v poslednej časti Času nádejí Posledná časť seriálu Čas nádejí Peter Kočiš v Čase nádejí Vojto v Čase nádejí Daniel Žulčák v Čase nádejí ady hajdu čas nadeji rtvs.jpg Čas-nádejí-Vojto-Violovský-RTVS cas_nadeji_08_1.113.1.jpg cas_nadeji_08_1.125.1.jpg cas_nadeji_08_1.89.1.jpg cas_nadeji_08_1.129.1.jpg cas_nadeji_08_1.151.1.jpg cas_nadeji_08_1.162.1.jpg irena_gabris_cas_nadeji.png

Živé vysielanie ??:??

Televízia