Úvod Novinky Filmy a seriály

On je vojenský pilot, ona čaká jeho dieťa. Prekoná ich láska hrôzy vojny?

Nenechajte si ujsť romantickú drámu Studinarova dcéra.

On je vojenský pilot, ona čaká jeho dieťa. Prekoná ich láska hrôzy vojny?

Romantická dráma natočená podľa románu francúzskeho spisovateľa Marcela Pagnola prináša príbeh mladej lásky, ktorá musí bojovať s nepriazňou osudu aj rodičov. Celý príbeh sa začína, keď sa 18-ročná Patricia vydá s obedom za svojím otcom. Počas cesty stretne šarmantného mladíka menom Jacques Mazel.

Tí dvaja sa do seba okamžite zamilujú. Netrvá dlho a dvojica sa opäť stretne. Tentoraz však za svitu mesiaca, ktorý má na zamilovaných ľudí magický vplyv. Pri mesačnom splne si sľúbia večnú lásku a mladá dievčina príde o svoju nevinnosť. Krátko po spoločnej noci je však mladík povolaný do armády a so svojou milou sa už nestretne.

Nešťastná Patricia zanedlho zisťuje, že je tehotná. Smútok vystrieda hrôza. Patricia si nedokáže predstaviť život slobodnej matky. Rozhodne sa preto vyhľadať bohatých rodičov Jacquesa, ktorí jej však neveria a vyženú ju z domu so slovami, že chce len ich peniaze.

Keď je neskôr Jacques vyhlásený za nezvestného, jeho rodičia sa začnú o svoje vnúča zaujímať. Dovolí im Patricia tráviť s ním čas a podarí sa jej opäť objať svojho milovaného?

To sa dozviete už v piatok o 22:45 hod. na Jednotke vo filme Studniarova dcéra.

25 50 75 90