Úvod Novinky Tipy z programu
Veľká zmena piatkového programu. Tešiť sa môžete na slávnostný galavečer Slovenka roka
Veľká zmena piatkového programu. Tešiť sa môžete na slávnostný galavečer Slovenka roka

Veľká zmena piatkového programu. Tešiť sa môžete na slávnostný galavečer Slovenka roka

RTVS si pre divákov opäť pripravila bohatý program.

Vo štvrtok nás čaká prvý letný deň a týždeň má byť poriadne horúci. Schlaďte sa pri televíznych obrazovkách s bohatým programom RTVS. Pondelkový večer odštartujeme ako sa patrí. Na Jednotke vám o 20:30 hod. ponúkneme inšpiratívnu komédiu Zbor rockerov, po ktorej bude nasledovať relácia Reportéri a ďalšia časť obľúbeného seriálu Strážmajster Topinka. Dvojka o 22:00 hod. prinesie krásnu komédiu Môj drahý kapitán, ktorá ukazuje, že na lásku nie je nikdy neskoro.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Od 20:30 hod. môžete na Jednotke sledovať taliansky detektívny seriál Komisár Montalbano. O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava. Dvojka odvysiela dvojdielny dokumentárny historický film Hitler a požiar Reichstagu.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy vo Vercors, francúzsky film z populárneho cyklu. Nasledovať bude strhujúca kriminálna dráma Odhalená inšpirovaná skutočným príbehom. Na Dvojke si môžete vychutnať dokumentárny film Zem, živý organizmus, po ktorom bude nasledovať cestopisný film Francúzsko: Cesta časom.

Štvrtkový večer odštartujeme s ďalšou časťou romantického seriálu z lekárskeho prostredia. Seriál Ordinácia s výhľadom na more ponúkne Jednotka od 20:30 hod. Nasledovať bude taliansky dramatický film Ako vlastná mama. Dvojka poteší milovníkov umenia a histórie. Dokument s názvom Vlna vs. breh o výnimočnej generácii slovenských fotografov si vychutnáte o 20:40 hod.

V piatok divákov Jednotka čaká veľká zmena programu. O 20:30 hod. odvysiela priamy prenos zo slávnostného 16. ročníka odovzdávania ocenení úspešným ženám Slovenska z Reduty v Bratislave. O 22:45 hod. môžete sledovať romantickú drámu Studniarova dcéra. Diváci Dvojky môžu sledovať reláciu Família, po ktorej bude nasledovať pokračovanie historického seriálu Katarína Veľká III.

Sobota sa ponesie v znamení zábavy. Večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť dozviete zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Od 21:40 hod. môžete sledovať talkšou Neskoro večer. Na Dvojke si nenechajte ujsť historickú drámu Dve ženy, po ktorej bude nasledovať dramatický seriál Na príjme.

V nedeľu večer môžete na Jednotke sledovať Toni – pôrodný asistent, nemecký seriál z lekárskeho prostredia. Od 22:05 hod. bude nasledovať Hotel Portofino. Dvojka svojim divákom prinesie filmovú klasiku Keď Harry stretol Sally. Nasledovať bude kultový film Sofiina voľba.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída. Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia