Úvod Novinky Filmy a seriály

Barbora Švidraňová o svojej žiarlivosti. Toto by som nikdy neurobila!

Herečka bude súčasťou nového seriálu Slasti strasti!.

Barbora Švidraňová o svojej žiarlivosti. Toto by som nikdy neurobila!

Od 10. októbra sa diváci každý štvrtok o 21.50 na Jednotke môžu tešiť na nový cyklus malých televíznych príbehov zo života, ktoré vznikli na základe diváckych námetov pod názvom Slasti, strasti!.

Projekt sa čiastočne inšpiroval veľmi populárnym komediálnym seriálom “Bakalári”, ktorý v 70-tych a 80-tych rokoch prinášala Československá televízia. Súčasťou jedného z príbehov bude aj herečka a speváčka Barbora Švidraňová. V každej časti sa môžete tešiť na inú známu tvár.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Moja postava bola trochu viac žiarlivá, ako by sa patrilo na bývalú ženu svojho muža. Všetko sa to odohrávalo v jednom hoteli, kde sme sa všetci nečakane stretli. Išlo o náhrdelník, ktorý sa stratil,“ prezradila Barbora.

„Ale to iba moja žiarlivosť a paranoja mierna spôsobila to, že som ho stratila a tá bývalá žena mala presne ten istý na krku. Strhlo sa tam podozrievanie a také veci, ale bolo to humorné,“ dodala.

Je Barbora žiarlivá?

A ako je na tom so žiarlivosťou samotná herečka? Barbora má syna s talianskym expriateľom, ktorého vychováva sama so svojou rodinou. „Nemyslím si, že nejako veľmi, to by musel byť dôkaz a niečo sa stať. Ale to je skôr sklamanie, že nemôžem mať v tom mužovu dôveru,“ priznala.

Barbora-Švidraňová-v-seriáli-slasti-strasti

Čo by však nikdy neurobila? „Nikdy som nebola taká, že som sliedila do telefónu a podozrievala zbytočne. Mala som aj takých, že sme si sami vedeli povedať obidvaja, že je nejaká pekná a obzrie sa a je pekne nahodená, podporím to. Pokiaľ to nie je prehnané,“ zasmiala sa.

Sledujte nový seriál Slasti, strasti! Každý štvrtok o 21.50 na Jednotke po šou Sieň slávy.

25 50 75 90