Úvod Novinky Osobnosti
Kuxová pred Milujem Slovensko: Na podpichovačky s Petrom nebol čas
Kuxová pred Milujem Slovensko: Na podpichovačky s Petrom nebol čas

Kuxová pred Milujem Slovensko: Na podpichovačky s Petrom nebol čas

Ivana má v Milujem Slovensko mierne nepriaznivú bilanciu - 1:2.

Už dnes od 20:30 na Jednotke vysielame šou plnú zábavy, ktorá prináša zaujímavé, ale aj vtipné fakty o našej krajine či najpopulárnejšie slovenské piesne. Preverte si v Milujem Slovensko spolu s hosťami svoje vedomosti a zabavte sa. Druhá časť deviatej série šou zvedie do súboja herecké páry. O motiváciu je tak postarané, zábava zaručená.

kuxová, milujem slovensko

Po Petrovi Brajerčíkovi sme vyspovedali aj jeho manželku Ivanu Kuxovú, s ktorou tvoria pár už dlhé roky a spolu majú dve deti. Ivana si pred piatkom neverí v geografii. „Milujem Slovensko vnímam ako zábavu. V šou nie sú až také ťažké otázky, pre ktoré by som musela extra študovať, ale niektoré otázky o Slovensku vedia prekvapiť," povedala nám pred svojou štvrtou účasťou v šou.

Ivana nám prezradila aj to, že pred šou nemali čas na prípadné podpichovanie s Petrom. „Pri dvoch deťoch nemáme čas riešiť ešte aj to, čo bude v Milujem Slovensko," povedala s úsmevom sympatická herečka.

Ivana, ktorá si zahrala v úspešnom seriáli z kúpeľného prostredia Kolonáda, kde stvárnila postavu doktorky Hany Dankovej, okrem prírody miluje na Slovensku aj čosi iné. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ivanina doterajšia bilancia v Milujem Slovensko je mierne nepriaznivá - 1:2. Podarí sa jej spolu s kolegyňami Zuzanou Kanócz a Silviou Soldánovou pod taktovkou Dana Dangla v piatok uspieť? Do cesty za triumfom sa im postaví tím Adely Vinczeovej v zložení Juraj Loj, Peter Brajerčík a Braňo Mosný. Sledujte na Jednotke o 20:30.

kuxová, milujem slovensko

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia