Úvod Novinky Osobnosti
Herec Richard Labuda o šou Milujem Slovensko: Táto relácia sa mi vždy páčila
Herec Richard Labuda o šou Milujem Slovensko: Táto relácia sa mi vždy páčila

Herec Richard Labuda o šou Milujem Slovensko: Táto relácia sa mi vždy páčila

Súčasťou šou Milujem Slovensko bude aj mladá herecká hviezda Riško Labuda.

Prvá epizóda deviatej série šou Milujem Slovensko vyvolala u divákov obrovské pozitívne ohlasy a už v piatok (18.9.) večer príde na obrazovky Jednotky ďalšia vydarená časť. Oproti sebe sa pod kapitánskou taktovkou Adely Vinczeovej a Dana Dangla postavia herci, ktorí v živote tvoria páry. Tentokrát však budú bojovať proti sebe. S Danom si zasúťažia Zuzana Konócz, Ivana Kuxová a Silvia Soldánová. Na Adelinej strane budú zápoliť Juraj Loj, Peter Brajerčík a Braňo Mosný.

Nakrúcania sa zúčastnil aj mladý slovenský herec Rišo Labuda, ktorý si svoju premiéru v Milujem Slovensko už v minulej sérii stihol odkrútiť aj ako súťažiaci. „Veľmi som sa tešil, lebo už aj predtým som to sledoval v telke a táto relácia sa mi veľmi páčila. Prišlo mi to veľmi zábavné, tešil som sa, že naberiem takúto skúsenosť, že si trošku zasúťažím, niečo sa dozviem aj sa zabavím," hovorí herec, ktorý sa ako súťažiaci objaví aj v deviatej sérii.

2020_MILUJEM SLOVENSKO_foto RTVS Milan Krupčík (179).jpg

         Herec Richard Labuda v šou Milujem Slovensko s Youtuberom "The Bačom"

Tentokrát mal však trochu inú úlohu. Svojim fanúšikom a všetkým divákom poodhalí dvere do zákulisia a výroby vášho obľúbeného programu. Baví ho to viac za kamerou? „Obidve skúsenosti sú čarovné v niečom inom... " hovorí. Čo viac nám prezradil? Sledujte vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zaujímavosti zo zákulisia Milujem Slovensko nájdete počas piatkové dňa v príbehoch na Richardovom instagrame, i na Facebooku Šou Milujem Slovensko a Instagrame @milujemslovensko_official. A nezabudnite sledovať už v piatok (18.9.) o 20:30 na Jednotke.

Foto: Milan Krupčík

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia