Úvod Novinky Osobnosti
Na tomto mieste Martinovi Madejovi naskakuje husia koža
Na tomto mieste Martinovi Madejovi naskakuje husia koža

Na tomto mieste Martinovi Madejovi naskakuje husia koža

Svoju premiéru v šou si odkrútil už v roku 2013.

Speváčka, herečky, spevák, gitarista a bubeník. Také pestré bude obsadenie najbližšieho Milujem Slovensko, ktoré vysielame už v piatok 11. decembra o 20:30 na Jednotke.

V Adelinom tíme budú tentokrát bojovať o víťazstvo Martin Valihora, Michal Bugala a Svetlana Rymarenko. Na druhej strane u Dana sa o to isté budú snažiť Natália Germani, Lucia Bugalová a Martin Madej, ktorého sme si zavolali k mikrofónu.

Svoju premiéru v šou si odkrútil v druhej sérii v roku 2013. „Bol to úžasný zážitok. Prvýkrát som zažil takú šou vôbec a nemyslím si, že čosi podobné tu bolo predtým. Veľmi som sa vtedy tešil, že čosi podobné prichádza a ja som mohol byť toho súčasťou," vrátil sa do minulosti vyštudovaný herec, ktorý pôsobí v divadlách Nová scéna, Malá Scéna, SND a Divadle Aréna.

madej, milujem slovensko

Trúfa si čo sa vedomostí týka aj v iných oblastiach ako kultúre?Niekedy pochybujem o všetkých svojich vedomostiach. Práve v našom kole bude tá latka pri kultúre zrejme nastavená vysoko. Väčšinou sa mi ale darí v otázkach o zvieratách, lebo v detstve som bol veterinár. Keď mi ale sadne otázka, tak aj doma sa čudujú, že som práve to vedel," prezradil s úsmevom rodák z Bratislavy, otec dvojročného Markusa.

madej, milujem slovensko

Spevák, ktorého už ako dieťa preslávila spolupráca s Petrom Nagyom, nám prezradil aj to, ktorý kút Slovenska mu učaroval. „Keď sem vyleziem a z hrebeňa sa pozriem doprava a doľava, tak si uvedomím, že Slovensko a aj svet je nádherné miesto, my sme len takí mravčekovia a mali by sme si to užívať," dodal. Vo videu sa dozviete o aké miesto ide a zároveň nám Martin prezradil, že tu chce byť rozprášený.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia