Úvod Novinky Osobnosti
Letné radosti Karin Majtánovej: Budú promócie aj svadba
Letné radosti Karin Majtánovej: Budú promócie aj svadba

Letné radosti Karin Majtánovej: Budú promócie aj svadba

Okrem krásnych rodinných udalostí si užije dovolenku doma aj v zahraničí.

Leto je pre moderátorku relácie Dámsky klub, Karin Majtánovú najobľúbenejším obdobím aj napriek tomu, že je zimné dieťa. „Milujem turistiku, pobyt pri vode, chvíle vzácneho pokoja s dobrou knihou, ale aj rušné večery, grilovačky a posedenie s blízkymi," vymenúva.

Výnimočná príchuť

Toto leto však bude pre Karin Majtánovú špeciálne, a to hneď z dvoch krásnych dôvodov.

„Moja dcéra Karin úspešne ukončila svoje vysokoškolské štúdium a stala sa z nej pani doktorka. V júli sme teda mali nevšednú udalosť - jej promócie. Veľmi sa z toho tešíme a ja ako hrdá mama to prežívam asi úplne najviac," hovorí pyšne.

Okrem promócii je tu však ďalšia významná udalosť plná lásky. „S mojím Peťom sme si po dlhoročnom vzťahu povedali, že ho spečatíme aj oficiálne, takže nás čaká v auguste svadba," prezrádza Karin Majtánová.

Doma aj za hranicami

Letné dni si Karin Majtánová nevedela ešte v čase pred vypuknutím pandémie predstaviť bez mora. No neodmysliteľnou súčasťou jej leta sú Vysoké Tatry.

„S ich nádhernou prírodou, dobrým vzduchom, túrami a samozrejme mojimi dlhoročnými kamarátmi, ktorí sú praví Tatranci," hovorí a dopĺňa, že v Bratislave navštívi Zlaté piesky, s ktorými sa jej spájajú spomienky na študentské časy.

Určite navštívi aj Donovaly či Košariská.

„Ak sa všetko podarí, dovolenkovať budem so svojimi najlepšími kamoškami a našimi deťmi - ako každý rok - ako jedna veľká ´parta hic´. V posledný rokoch nám učaroval Cyprus, takže uvidíme, čo nám osud dopraje," dodáva.

Tipy na výlety od Karin Majtánovej

Podľa moderátorky Dámskeho klubu je mnoho miest na Slovensku, ktoré stoja za to, aby ich ľudia osobne navštívili. „Veľmi sa mi páčilo v Terchovej, na Liptove. Mojím tipom je aj prenádherná Levoča a fascinujúca Spišská Kapitula," odporúča.

Letná idylka

Okrem dovolenky, výletov či posedení s rodinou a priateľmi robí moderátorke spoločnosť aj televízna obrazovka. Veľmi rada si pozrie retro filmy, komédiu či kvalitný dokument.

„Leto je obdobie, kedy si človek môže dovoliť aj drobné prehrešky, veď taká grilovaná klobáska je mňam, ale aj čerstvá zelenina, melóny. Teším sa na vlastnoručne vypestované cukiny, paradajky a papriky. Mám rada obyčajnú sódu, ale v lete s ľadom a s priateľmi suché prosecco a iné letné drinky," hovorí o chutiach, ktoré jej robia leto idylickým.

„Všetkým zo srdca želám krásne leto, plné nezabudnuteľných zážitkov a nech nás už nečaká nič zlé!" uzatvára Karin Majtánová. Na všetkých divákov sa opäť teší od 2. septembra v relácii Dámsky klub.

Všetky časti Dámskeho klubu si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Zdroj fotiek: Instagram Karin Majtánovej

25 50 75 90

Galéria

Karin Majtánová na ferrate.jpg Karin Majtánová na horách.jpg Karin Majtánová u sestry pri bazéne.jpg Karin Majtánová s deťmi pri mori.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia