Úvod Novinky Osobnosti
Baša Števulová: O športe aj zodpovednosti na sociálnych sieťach
Baša Števulová: O športe aj zodpovednosti na sociálnych sieťach

Baša Števulová: O športe aj zodpovednosti na sociálnych sieťach

Počúvajte rozhovor s niekdajšou snoubordistkou, ktorej sa podarilo rozbehnúť vlastné podnikanie.

Keď bola Baša Števulová hostkou v rannom vysielaní Rádia_FM pred siedmimi rokmi, aktívne sa venovala športu. Ako však prezradila, práve v roku 2014 sa rozhodovala, čo bude s jej profesionálnym životom ďalej.

Ráno na eFeMku (influencerka Baša Števulová) 4.10.2021 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Trvalo to asi tri, štyri mesiace, keď som mala hlavu v smútku, ale človek musí rátať so zmenami a byť pripravený na všetko," zaspomínala si na časy, keď sa definitívne lúčila so športovou kariérou.

Keď ukončila štúdium marketingu, narodil sa jej syn Tobiáš. Práve počas materskej dovolenky jej napadlo, že začne predávať detské čiapky a naplno sa začala venovať aj sociálnym sieťam.

Podnikateľka a mama v jednej osobe

Základňu podporovateľov v online priestore získala ešte počas toho, keď sa venovala snoubordingu. Ako prezradila, sociálne siete si vždy budovala sama, no absolvovala aj niekoľko školení, ako „kŕmiť" Facebook, Twitter či Instagram efektívne.

„Spoluprác mám pomerne málo a za posledné mesiace nemám na to ani tak veľa času. A hlavne nechcem prvoplánovo len tak vypúšťať fotky s produktami," povedala Baša Števulová, ktorej najviac času detská značka, ktorú rozbehla a tiež rodina.

Dnes je Baša dvojnásobnou mamou a na sociálnych sieťach môžu jej fanúšikovia vidieť aj fotografie z cestovania či momentky s najbližšími.

„Nemám potrebu zdieľať to, že som sa pohádala s mužom, alebo, že sa mi dcéra hodila o zem," povedala otvorene, no zároveň dodala, že snaží byť čo najautentickejšia. V rozhovore porozprávala aj o tom, či si občas dá od sociálnych sietí pauzu a či potrebuje tzv. detox.

Zdroj foto: Rádio_FM

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia