Úvod Novinky Osobnosti
Pripomeňte si úplne prvé Trochu inak na obrazovkách Dvojky
Pripomeňte si úplne prvé Trochu inak na obrazovkách Dvojky

Pripomeňte si úplne prvé Trochu inak na obrazovkách Dvojky

Adela stála na prahu piatej sezóny obľúbenej relácie, ktorá sa na televíznych obrazovkách udržala dodnes.

Relácia Trochu inak sa prvýkrát na obrazovkách RTVS objavila koncom januára 2017.

Adela (vtedy ešte Banášová, pozn. red.) pozdravila divákov Slovenského národného divadla, ale zároveň aj divákov Dvojky, ktorá vysiela obľúbený program dodnes.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pred necelými piatimi rokmi sa program Trochu inak prehupol do svojej piatej sezóny. Adelini trochu iní hostia divákov neprestávajú baviť, a to ani v našom online archíve, kde má relácia rovnako obrovský úspech.

Pripomeňte si úplne prvé vysielanie Trochu inak na Dvojke, v ktorom bola hosťom aj Viola Mariner, sólistka baletu SND.

V úvode rozhovoru dovolila Adele nazrieť do jej tréningovej tašky. K povinnej výbave okrem typickej baletnej obuvi patrí aj masážna guľôčka, ktorá sa používa všade tam, kde to najviac bolí.

Aj nohy sú mäso, zaznelo v prveom Trochu inak na Dvojke

Na masáž nôh však používa aj špeciálny valček, ktorý kúpila v domácich potrebách. Ako jej povedala predavačka, valček je skôr vhodný na mäso a rezne.

Ale ako odznelo počas rozhovoru, aj nohy sú mäso, a preto je aj taký valček do kuchyne vhodnou rehabilitačnou pomôckou. Od rezňov až k stravovacím návykom baletky...

Viola prezradila, že je vegetariánka, všeobecne sa snaží jesť ľahké jedlá, a to najmä pred náročným tréningom či vystúpením.

V kondícii musí byť nielen pre „dvíhačky“, ktoré robí spolu s tanečným partnerom. Ten by podľa jej slov nemal dvíhať viac ako päťdesiat kilogramov.

Pripomeňte si zaujímavé rozhovory v Trochu inak a sledujte obľúbený program aj počas leta. Vždy v piatok o 21:55 hod. na Dvojke.

25 50 75 90
Facebook.com/TrochuInakSadelou

Živé vysielanie ??:??

Televízia