Úvod Novinky Osobnosti
Speváčka Helena Vondráčková o roku 2023: Bol plný pádov
Speváčka Helena Vondráčková o roku 2023: Bol plný pádov

Speváčka Helena Vondráčková o roku 2023: Bol plný pádov

Speváčka Helena Vondráčková porozprávala o svojom roku 2023 a prezradila svoju rannú rutinu.

Jej kariéru odštartovala česká spevácka súťaž v roku 1964. Iba o rok neskôr získala svojho prvého Zlatého slávika. Odvtedy na jej konto pribudlo niekoľko ďalších ocenení a zaradila sa medzi najpopulárnejších českých umelcov.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Legendárna speváčka a herečka Helena Vondráčková bola hostkou v relácii Neskoro večer. Pri tejto príležitosti sme sa jej opýtali, ako si spomína na najsilnejšie momenty roka 2023.

Na rok 2023 spomína s humorom

„Rok 2023 bol tak trošku v znamení pádov,“ spomína.

Dnes už s humorom opísala dve nepríjemné nehody, ktoré sa jej minulý rok prihodili. „Raz som sa potkla o koberec a padla som tvárou priamo na zem, takže som vyzerala ako Quasimodo.“


neskoro_vondrackova.jpg

Po jednom páde nasledoval ďalší. Približne o polroka zažila druhú nepríjemnosť. „Spadla som asi z ôsmich schodov. Prišliapla som si dlhú sukňu. V ruke, po ktorej bolo zábradlie, som držala vodu, takže som sa nedržala. Stratila som balans a zrolovala som sa na zem,“ opísala Helena Vondráčková. Aj napriek týmto bolestivým pádom si speváčka udržuje pozitívnnu energiu a na udalosti spomína so smiechom.

K jej dobrej nálade nepochybne prispieva aj zdravý ranný rituál, v ktorom nesmie chýbať pohyb a dobré raňajky.

„V lete skočím do bazéna, zaplávam si,“ opisuje. Každé ráno sa venuje svojmu zdraviu pravidelným cvičením. Po všetkých ranných povinnostiach zakončí rutinku dobrými raňajkami v zimnej záhrade v spoločnosti svojho manžela.

Sledujte ďalšie vysielania relácie Neskoro večer každú sobotu o 21:40 na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

Helena-Vondrackova vondráčková, zlaté časy vondráčková, zlaté časy vondráčková, zlaté časy neskoro_vondrackova.JPG Helena Vondráčková Speváčka Helena Vondráčková a moderátorka Andrea Poláčková pred logom Rádia Slovensko Neskoro večer vondrackova-hargasova_Kay Zeisberg.jpg t_12022019_vondrackova_helena_7592897.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia