Úvod Novinky Osobnosti
Tak skoro? Dominika Migrová prezradila, v akom veku sa prvýkrát bozkávala
Tak skoro? Dominika Migrová prezradila, v akom veku sa prvýkrát bozkávala

Tak skoro? Dominika Migrová prezradila, v akom veku sa prvýkrát bozkávala

V talkšou Petra Marcina povedala viac ako chcela.

Do gauča v šou Petra Marcina Neskoro večer si sadla speváčka Dominika Mirgová. Porozprávala o svojom novom albume, ale aj o prvom frajerovi. Pri Petrovej otázke, kedy mala svoju prvú lásku odpovedala najskôr, že v škôlke. A potom to prišlo.

„Takú naozajstnú, keď som mala 12. A to bola prvá jazýčková pusa. Pamätám si aj dátum. Bolo to 11. augusta, v stredu a stalo sa to za dverami v činžiaku,“ prekvapila Dominika, pričom sa zasmiala, že opäť povedala viac ako chcela. Chodili spolu osem mesiacov a priznala, že sa bála bozkávať sa. Nevedela, či jej to pôjde.

Dominika hovorila aj o svojich úplných začiatkoch v rodinnej kapele jej otca, v ktorej ako dieťa spievala úplne všetko. Obľúbenou bola najmä pieseň od Jany Kirschner Žienka domáca. Tú si dala po rokoch v duete s Petrom alias pani Máriou. Čo poviete?

Celý rozhovor si pozrite v našom archíve. Reláciu Neskoro večer môžete pozerať každú sobotu o 21.35 na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

Peter Marcin na archívnej snímke z dovolenky.jpg Neskoro večer - Michal David, Silvia Solymošiová, Martin Nikodým a Peter Marcin.jpg Facebook-Soňa-Rebrová-Milica-Minichová-Ján-Kuric-Peter-Marcin-RTVS Facebook-Peter-Marcin-Milica-Minichová-Neskoro-večer-RTVS Pani Mária s manželom.jpg Neskoro večer. Lukáš Adamec, Marián Gáborík, Alexandra Vavrová a Peter Marcin.jpg Neskoro večer - Peter Marcin a Miňo Macuľa.jpg Neskoro večer - Peter Marcin, Miroslav Žbirka.jpg Ján Slezák - Neskoro večer 1.png Peter-Marcin-RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia