Úvod Novinky Osobnosti
Takto to vyzerá doma u Petra Cmorika. Keď začne koncert, hrá celá rodina
Takto to vyzerá doma u Petra Cmorika. Keď začne koncert, hrá celá rodina

Takto to vyzerá doma u Petra Cmorika. Keď začne koncert, hrá celá rodina

Spevák má doma manželku hudobníčku a talent zdedili aj ich synovia.

Obľúbený slovenský spevák Peťo Cmorik má jedinečný hlas, ktorého keď počujete, okamžite viete, že je to on. Radi ho pozývajú do rôznych relácií, nielen kvôli skvelému spevu, ale aj príjemnému vystupovaniu. Pieseň od Modusu „Úsmev“ si zaspieva spolu s Ivanou Regešovou v epizóde relácie Hit roka.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Čo preňho samotný úsmev znamená? „Úsmev je dôležitý, hlavne v dnešnej dobe. Lebo ten dôvod ubúda a mám pocit, že ľudia na seba nie sú úplne dobrí. Je to prejav náklonnosti, odbúrava stres a je príjemný,“ povedal. Úsmevy na seba rozdávajú aj doma a to najmä na svoje dvojičky Peťka a Števka.

Mať dvojičky je pre rodičov poriadne náročné, čo potvrdil aj Peťo. „Už je to dobré, budú mať 6 rokov. Ale priznám sa, prvé tri roky to bolo ťažké. Teraz sú to skvelí mladí ľudia, parťáci, ktorí sú radi v spoločnosti, cestujú, zabávajú sa a sú veselí.“

Čas trávia najradšej všetci spolu a keďže chalani žijú v hudobnom prostredí a doma majú rozložené hudobné nástroje, tak ich to láka. „Majú sluch. Spievajú si v aute, majú radi rockovú muziku, ale aj Danielkine husľové veci. Takže zdedili a baví ich to, ale my ich do ničoho nenútime,“ hovorí spevák.

Spontánne si spolu doma síce nehrajú, ale keď deti zorganizujú koncert, tak musí hrať aj tato s maminkou. „Musia sa nastaviť svetlá, ozdobiť miestnosť, atmosféra koncertu, potom sa vytvorí javisko a hľadisko, rozdajú sa nástroje a začína sa koncert,“ smeje sa. Peter je momentálne väčšinu času v štúdiu, kde pracuje na nových pesničkách a novom albume.

Reláciu Hit roka sledujte každý štvrtok na Jednotke o 20.30.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia