Úvod Novinky Osobnosti
Čo Štefan Skrúcaný netušil pri výchove dcéry? Týmto ho Ella poriadne prekvapila
Čo Štefan Skrúcaný netušil pri výchove dcéry? Týmto ho Ella poriadne prekvapila

Čo Štefan Skrúcaný netušil pri výchove dcéry? Týmto ho Ella poriadne prekvapila

Herec, moderátor a zabávač má doma štvorročné živé striebro.

Štefan Skrúcaný je zaslúžilý otec štyroch detí. Kým tie prvé mal v mladom veku, Ella prišla až v šesťdesiatke. S Erikou Judínyovou sa im podarila vytúžená dcérka a herec má, čo robiť. Po dvoch chlapcoch Lukášovi a Tomášovi mu do života prišla dcérka. Najstaršiu Lindu totiž nevychovával.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ella má štyri roky a ako každé malé dievčatko, aj ona sa rada hrá. „Momentálne je to Človeče, nezlob sa. Vie to hrať, aj počíta s figúrkami, ale baví ju to asi tri alebo štyri minúty. Potom bez ohľadu na to, či vyhráva a samozrejme väčšinou vyhráva, tak už ju to nebaví. Vie to hrať, ale zatiaľ iba chvíľku,“ zasmial sa.

Aj ona má svoje vzdorovité obdobia, Štefan s Erikou to však zvládajú najmä preto, lebo je v tom podľa jeho slov veľmi roztomilá. Toto ho prekvapilo najviac. „Problém je v tom, že som netušil, že dievčatá majú už v štyroch rokoch vyhranený názor na to, čo si oblečú. To znamená, že s ňou musím ja alebo Erika neustále bojovať. Sme v štádiu, že nohavice vôbec nie. Ona je dievča a najlepšie šaty, v krajnom prípade sukňa a nejaký vrch,“ povedal nám.

Ella je však veľmi spoločenská a aj škôlku zvláda veľmi dobre. „Omnoho lepšie ako ja, keď som bol malý. Ella povie tati, ale ja chodím do škôlky nerada. To je taký strop. Zvládli sme to doteraz bez slzičiek,“ dodal.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia