Úvod Novinky Osobnosti
Čo by Iveta Malachovská poradila svojmu 25-ročnému ja? Toto je jej odkaz
Čo by Iveta Malachovská poradila svojmu 25-ročnému ja? Toto je jej odkaz

Čo by Iveta Malachovská poradila svojmu 25-ročnému ja? Toto je jej odkaz

Skúsená moderátorka nám prezradila, čo by odkázala svojmu mladšiemu ja.

Iveta Malachovská má nielen úspešnú kariéru, ale aj šťastnú a zomknutú rodinu. Roky skúseností moderátorku Dámskeho klubu naučili, čo je v živote dôležité a nad čím je niekedy lepšie mávnuť rukou. Čo by Ivetka odkázala svojmu mladšiemu ja? „Nuž, to je ťažká otázka. Myslím si, že najdôležitejšie je byť sama sebou, nevnímať neustály tlak, aby som sa podobala, žila či túžila po živote niekoho iného,“ zamyslela sa moderátorka.

Dodala, že v jej živote zohrávala mimoriadne dôležitú úlohu jej mamička, ktorá deťom vždy prízvukovala, aby nezabudli, kým sú a kam patria. „V súčasnosti to majú ľudia ťažšie. Majú síce obrovské možnosti čo môžu robiť, kam cestovať... Ale na druhej strane je náročné byť so sebou spokojný a šťastný,“ uviedla Iveta Malachovská.

Moderátorka Iveta Malachovská

„Takže rada pre moje mladšie ja znie: Rob všetko tak ako doteraz, buď priama, čestná, úprimná a nezabudni na pokoru, ktorá otvára mnohé srdcia.“

Vždy usmiata moderátorka nám tiež prezradila, aký je jej recept na dobrú náladu. Život ju naučil, že každý deň je dôvodom na radosť. „Ja som pozitívne naladený človek, snažím sa tešiť z každého dňa, z ľudí, ktorí mi robia radosť. Tiež sa už viac snažím vyhýbať ľuďom, ktorí majú v sebe zlú energiu, sú neprajní alebo závidia,“ prezradila nám.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia