Úvod Novinky Osobnosti
Kto sa stane Slovenkou roka? Sledujte odovzdávanie so špeciálnym programom pre tento večer
Kto sa stane Slovenkou roka? Sledujte odovzdávanie so špeciálnym programom pre tento večer

Kto sa stane Slovenkou roka? Sledujte odovzdávanie so špeciálnym programom pre tento večer

RTVS odvysiela slávnostný galavečer 16. ročníka udeľovania ocenení Slovenka roka v piatok 21. júna.

Anketa Slovenka roka je prestížnym projektom, ktorého hlavným cieľom je čo najlepšie zviditeľniť ženy podieľajúce sa na raste krajiny. Objavuje a oceňuje v deviatich kategóriách ženy, ktoré sú uznávané odborníčky vo svojich profesiách, v oblasti umenia, zdravotníctva, vedy, športu, vzdelávania a tiež ženy, ktoré venovali svoju energiu charite a pomoci iným.

RTVS v piatok 21. júna o 20.30 h na Jednotke odvysiela priamy prenos z galavečera Slovenka roka 2024, na ktorom budú odovzdané ocenenia. Konať sa bude v krásnych priestoroch Slovenskej filharmónie v bratislavskej Redute, kde budú odovzdané ocenenia deviatim dámam za prínos pre rozvoj Slovenska.

slovenka-roka-2023

Anketa Slovenka roka vstupuje tohto roku do 16. ročníka svojej existencie. Za toto obdobie predstavila takmer 400 dám, ktoré svojimi príbehmi inšpirovali ostatné Slovenky. Vedeli skĺbiť pracovné povinnosti s povinnosťami rodiny, čo nie je jednoduché a dokázali vytvoriť hodnoty pre kultúrny, spoločenský, hospodársky, vedecký život a ovplyvniť našu spoločnosť.

Z RTVS sú tento rok nominované až dve dámy v rovnakej kategórii. Sú nimi Marianna Ďurianová a Marta Jančkárová. „Som nesmierne potešená, že som sa ocitla medzi nominovanými Slovenkami, ktoré majú za sebou kus dobrej práce a sú pre našu spoločnosť prínosné. Je to pre mňa veľmi príjemné prekvapenie a postupne sa s tou myšlienkou zžívam,“ povedala nám Marianna.

Marianna Ďurianová

Diváci sa môžu tešiť na bohatý program plný zaujímavých vystúpení. Večerom budú sprevádzať Simona Simanová a Juraj Bača. V programe galavečera vystúpia Mária Čírová, Karol Csino, Slovenské divadlo tanca v špeciálnej choreografii Jána Ďurovčíka, skupina Elán, folklórny súbor Šarišan, nezabudnuteľné skladby Hany Zagorovej z muzikálu Biograf láska a ďalší.

25 50 75 90

Galéria

Marianna Ďurianová titulná Slovenka roka 2023 - Program - 006.jpg slovenka-roka-2023 slovenka-roka-2023 slovenka-roka-2023 slovenka-roka-2023 slovenka-roka-2023 slovenka-roka-2023

Živé vysielanie ??:??

Televízia