Úvod Novinky Osobnosti
Krásna Marta Jančkárová na Slovenke roka. Pozrite na tie šaty
Krásna Marta Jančkárová na Slovenke roka. Pozrite na tie šaty

Krásna Marta Jančkárová na Slovenke roka. Pozrite na tie šaty

Naša moderátorka bola nominovaná v ankete Slovenka roka.

Marta Jančkárová bola spolu s Mariannou Ďurianovou nominovaná v ankete Slovenka roka v kategórii médiá a komunikácia. Cenu si nakoniec odniesla tretia nominovaná, Simona Frantová. Samotná nominácia Martu veľmi prekvapila.

„Práve som riešila doma problém s oknami, teda myšlienkami som bola ďaleko od televízie a rozhlasu. Navyše bolo krátko po Novom roku, takže kdesi v podvedomí sa mi možno na sekundu zdalo, že je to žart ešte v silvestrovskom duchu. Ale vzápätí som si uvedomila, že je to pravda a trošku ešte v rozpakoch som sa veľmi pekne poďakovala,“ spomína s úsmevom na moment prekvapenia.

Marta-jančkárová-na-Slovenke-roka.jpg

„Vnímam to ako ocenenie našej práce-nielen mojej, ale aj mojich kolegov. Za prácou v rozhlase aj televízii je celý tím ľudí, bez ktorých by to nešlo. I keď je pravdou, že na viditeľnej pozícii je potom moderátor či moderátorka, ktorí idú s "kožou na trh", ako sa hovorí a dajú do toho veľa energie, štúdia a sústredenia,“ vysvetľuje.

Na Slovenku roka prišla do Slovenskej filharmónie v krásnych ružových šatách cez jedno rameno, ktoré ju úplne rozžiarili. Vyzerala krásne. Čo poviete?

25 50 75 90

Galéria

Slovenka-roka-2024-Alena-Heribanova.jpg Slovenka-roka-2024.jpg Slovenka roka 2024 - galavečer - D - 048.jpg Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Simona-Simanová-na-Slovenke-roka- moderuje Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka-na-podiu-aj-prezident-peter-pellegrini Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka-na-podiu-aj-prezident-peter-pellegrini Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka všetci-víťazi.slovenky-roka-na-jednom-pódiu-spolu

Živé vysielanie ??:??

Televízia