Úvod Novinky Osobnosti
Bude to veľkolepé. Jozef Vajda o festivale v Piešťanoch a skvelých novinkách
Bude to veľkolepé. Jozef Vajda o festivale v Piešťanoch a skvelých novinkách

Bude to veľkolepé. Jozef Vajda o festivale v Piešťanoch a skvelých novinkách

Bude trvať štyri dni a celé Piešťany sa premenia na jedno veľké divadlo.

Festival zábavy, Piešťanské zábaly sa už blíži a celé to vypukne 16. augusta a potrvá do 19. augusta. „Je to jedna veľká záležitosť. Dostalo to obrovský rozmer. Máme tam zhruba 40 divadelných predstavení, 14 koncertov, 60 účinkujúcich hercov,“ povedal nám organizátor festivalu, herec Jozef Vajda.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Divadlom budú žiť celé Piešťany. "Dúfam, že ľudia sa potešia, prídu a podporia nás. Najviac sa teším na divadelný sprievod, ktorý sme si vymysleli. Jeden kostymovaný, krásny veľký divadelný sprievod. Po tom som celý život túžil, aby sa ľudia takýmto spôsobom potešili. Videl som to v Benátkach, na rôznych akciách. Mesto začne dýchať umením,“ nadchýna sa.

Novinky na Piešťanských zábaloch

„Okrem toho, že tam budeme mať divadlá, hudbu a herecké kapely, tak aj výtvarné umenie. Bude tam aj veľmi veľa detských predstavení,“ prezrádza Jožko Vajda. Na programe sú koncerty Barbory Švidraňovej, Katky Koščovej, Kamila Mikulčíka, Geišbergovcov, Jany Kirschner s Danom Bártom, zoskupenia Star Track, Bijouterrier, ale aj Juraj Bača s Partybandom, či Morena band, OJV, Živica, Slniečko a Marián Čekovský s hosťami.

Ťahákmi sú divadelné predstavenia, kde diváci uvidia Zdenu Studenkovú v populárnom predstavení Shirley Valentine , či koncertná verzia Cyrana z predmestia, prípadne detské populárne Paci pac či Spievankovo.

25 50 75 90
Zdroj foto: www.piestanskezabaly.sk

Živé vysielanie ??:??

Televízia