Úvod Novinky Osobnosti
Týmto sa Janette Štefánková udržiava fit. Nedobehnete ju, aj keď nebehá
Týmto sa Janette Štefánková udržiava fit. Nedobehnete ju, aj keď nebehá

Týmto sa Janette Štefánková udržiava fit. Nedobehnete ju, aj keď nebehá

Športy jej odmalička šli a k pohybu má veľmi blízko.

Moderátorka Správ Janette Štefánková mala odmalička rada športy a vždy bola v pohybe. Jej detstvo boli vybíjaná, volejbal a podobné športy niekde na dvore s kamarátmi. „Atletiku som robila, ale ja som bola taký typ, že mi išlo všetko celkom dobre, ale nič výnimočne. Taký lepší priemer,“ povedala.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Milovníčka špeciálnych prechádzok

V škole vynikala aj v rôznych súťažiach zdatnosti, odkiaľ nosila medaily. Športu a pohybu ostala verná aj teraz. Koniec koncov, vyzerá skvelo a aj sa udržiava v dobrej kondícii.

„Chodievala som do fitka s trénerom, pretože potrebujem mať nad sebou kontrolu, pomáha mi to. musím mať termín, vtedy a vtedy ideš do posilňovne a musíš si zacvičiť. Teraz sa priznám, že som trošku ubrala,“ priznala.

Janette Štefánková na výlete v Haluzickej tiesňave.jpg

Má však niečo, čo má skutočne rada a čo ju napĺňa. „Sú to dlhé prechádzky, ale také rýchlou chôdzou. Keby ste šli vedľa mňa, tak ma nedobehnete. Zacvičím si aj s činkami, ale doma,“ dodala.

Čo ale naozaj nemá rada sú dlhé trate. Aj keď chodí na dlhé prechádzky, tempo si tam určuje sama. Čo myslíte, uvidíme Janette na nejakej súťaži ako je Sparťan či Tvrďák? Dozviete sa už vo videu.

25 50 75 90
Zdroj foto: instagram.com/janettestef/

Živé vysielanie ??:??

Televízia