Úvod Novinky Osobnosti
Pozrite si, čo sľúbila Miluše Patejdlová na ročné výročie smrti zakladateľa Elánu
Pozrite si, čo sľúbila Miluše Patejdlová na ročné výročie smrti zakladateľa Elánu

Pozrite si, čo sľúbila Miluše Patejdlová na ročné výročie smrti zakladateľa Elánu

Na fanúšikov nestárnucich hitov geniálneho hudobníka čakajú prekvapenia.

Onedlho si priaznivci a milovníci hudby a nestarnúcich hitov Vaša Patejdla pripomenú prvé smutné výročie odchodu speváka do hudobného neba. Správa, že zomrel 19. augusta 2023 v Prahe vo veku 68 rokov zakladateľ kultovej kapely Elán, zaskočila všetkých jeho slovenských aj českých fanúšikov. Na stránke sociálnej siete, ktorú po smrti Vaša Patejdla vedú jeho blízki, sa objavil dojímavý text.


Manželka Vaša Patejdla pani Miluše v ňom o. i. napísala: „Viem, čo pre mnohých z Vás Vašo znamenal a že by ste sa mu radi prišli osobne pokloniť. O mieste posledného odpočinku Vás budem informovať cez tento profil, akonáhle príde správny čas.“

text-Miluše-Patejdlová-FB

Prekvapivá výnimočná správa

Táto správa prišla nečakane v nedeľu 4. augusta večer, teda o dva týždne skôr, než si verejnosť pripomenie odchod Vaša Patejdla do neba. Navyše na jeho profile na sociálnej sieti je táto správa výnimočná.

Vašo-Miluše-Benjamin-Patejdlovci-FB

Vašo, Miluše a Benjamin

Zároveň pani Miluše Patejdlová v nej sľubuje aj ďalšie prekvapenia: „Vašo bol geniálny umelec a československú scénu obohatil o množstvo melódií a textov. S jeho priateľmi a kolegami budeme pracovať na tom, aby sme sa s jeho piesňami mohli v budúcnosti stretávať všetci spoločne.“

Pani Miluše Patejdlová v texte informuje o novinkách pre fanúšikov aj v mene Vašovho syna Benjamina. Zdá sa teda, že početná scéna milovníkov hudby a množstva hitov geniálneho speváka a skladateľa Vaša Patejdla môže očakávať, že sa budú môcť ísť osobne pokloniť jeho pamiatke na Vašov hrob. Zároveň sa podľa Miluši Patejdlovej v blízkej budúcnosti dočkajú aj ďalších prekvapení.

25 50 75 90
Foto: TASR, STVR, FB

Živé vysielanie ??:??

Televízia