Úvod Novinky Osobnosti
Krásne a dojímavé slová Zdeny Studenkovej k smrti Ľuba Pauloviča. Neudržala slzy
Krásne a dojímavé slová Zdeny Studenkovej k smrti Ľuba Pauloviča. Neudržala slzy

Krásne a dojímavé slová Zdeny Studenkovej k smrti Ľuba Pauloviča. Neudržala slzy

Herečka 9 rokov hrala po jeho boku vo výbornej hre Leni Riefenstahl.

Známy a obľúbený herec, režisér, bývalý starosta obce Prašice v okrese Ľubomír Paulovič zomrel 15. augusta doma v Chorvátskom Grobe - Čiernej Vode. Mal 71 rokov, tri dcéry a tri vnúčatá, ktorým bude spolu s dlhoročnou partnerkou Lollou chýbať najviac.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Rovnako však aj diváckemu publiku a jeho hereckým kolegom. Herečka Zdena Studenková mu v našom vysielaní Správ venovala krásne slová.

„Ľubo Paulovič bol človek, s ktorým som prežila strašne veľa krásnych hier v divadle. Bol naozaj schopný hrať aj tú divadelnú „nadsázku“. Najväčšiu spomienku samozrejme na Ľuba mám, lebo sme spolu 9 rokov hrali krásnu hru o Leni Riefenstahl, kde hral amerického moderátora Carsona,“ povedala.

Hlas sa jej zlomil a neudržala slzy. Vypočujte si celé jej vyjadrenie o Ľubovi Paulovičovi vo videu.

Vo vysielaní STVR

Na herca si spomenieme aj v našom rozhlasovom a televíznom vysielaní. V piatok 16. augusta predpoludním Dvojka uviedla reláciu Herecké legendy o 9.30 a nadväzujúcu inscenáciu Zurvalec o 9.50, v ktorej titulnú úlohu stvárnil Ľubomír Paulovič.

Rádio Regina uvedie 18. augusta o 10.00 reprízu relácie Túto hudbu mám rád, ktorú Vlado Franc nahral s Ľubomírom Paulovičom v roku 2017. V nedeľu 18. augusta popoludní Jednotka odvysiela spomienkovú reláciu Takí sme boli o 17.05.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia