Úvod Novinky Osobnosti

Zuzana Kronerová šokovala Petra Marcina. Nie som vydatá a nemám deti, vyhlásila

Prečo sa herečka rozhodla zaprieť svoju rodinu a manžela, s ktorým je už 40 rokov?

Zuzana Kronerová šokovala Petra Marcina. Nie som vydatá a nemám deti, vyhlásila

Herečka Zuzana Kronerová prijala pozvanie do talkšou Neskoro večer, kde si spoločne s moderátorom zaspomínala aj na svoju dávnejšiu návštevu.

Počas nej totiž nastala prekvapivá situácia, ktorá šokovala moderátora, ale aj divákov. Herečka, ktorá je už 40 rokov vydatá, totiž prehlásila, že nemá manžela ani deti.

Jej rodina si totiž neželá byť medializovaná a herečka ich rozhodnutie rešpektuje, a preto na moderátorovu otázku zareagovala takto nečakane.

„Stretli sme sa s pánom Marcinom v kaviarni, aby sme sa dohodli, že o čom sa budeme baviť. A on sa ma vtedy veľmi naliehavo pýtal, že no pani Kronerová, tak ja sa vás opýtam na vaše deti a vášho manžela. A ja mu hovorím, to nie je dobrý nápad. Môj manžel si neželá byť medializovaný a moje deti to priam neznášajú,“ popísala skúsenosť spred niekoľkých rokov herečka.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Peter Marcin napriek tomu neodolal a počas natáčania talkšou Neskoro večer sa jej na rodinu predsa len opýtal. Reakcia herečky ho poriadne šokovala. S kamenným výrazom mu totiž odvetila, že žiadnu rodinu nemá.

„Nie som vydatá, nemám deti,“ zahlásila. Odvtedy Peter Marcin rozhodnutie nepýtať sa na rodinu Zuzany Kronerovej radšej rešpektuje.

Zuzanu Kronerovú môžete aktuálne vidieť aj v novom komediálnom viacjazyčnom seriáli Pressburg, ktorý prepája život jazykovej menšiny so slovenskou väčšinou v súčasnej Bratislave. Osemdielny príbeh o rôznorodosti vysielame od 6. septembra každý piatok o 20:30 hod.

Celý rozhovor so Zuzanou Kronerovou v Neskoro večer nájdete v našom online archíve zadarmo a bez reklám. Reláciu Neskoro večer sledujte v sobotu o 21.40 na Jednotke.

25 50 75 90