Úvod Novinky Filmy a seriály
O čom bude nový seriál Pressburg? Anička Jakab Rakovská prezradila detaily
O čom bude nový seriál Pressburg? Anička Jakab Rakovská prezradila detaily

O čom bude nový seriál Pressburg? Anička Jakab Rakovská prezradila detaily

Čo ju najviac zaujalo na scenári a aká je jej postava?

6. septembra štartuje na Dvojke nový trojjazyčný seriál Pressburg. Bude to niečo úplne iné a nové. Hlavnú úlohu Zitu si zahrala Anna Jakab Rakovská. Čo ju najviac zaujalo na scenári?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Scenár ma zaujal hlavne svojím humorom, ktorý je veľmi ľudský a trefný. Pritom nie je až taký sarkastický, ale vyťahuje z postáv perličky a esencie, na ktorých sa vie zasmiať divák a nakoniec aj samotná postava. Je napísaný veľmi ľudsky a zo života. Tieto témy podľa mňa pozná asi každý divák,“ povedala Anička Jakab Rakovská.

Viac fotiek zo seriálu si pozrite v našj galérii.

Anna-Jakab-Rakovská-v-seriáli-Pressburg

Anna Jakab Rakovská ako Zita

Seriál je podľa nej najmä o porozumení si vo všetkých smeroch. K sebe samému, svojej rodine, rodičom, medzi národmi, kultúrami a vzťahmi. A aká je Zita?

Zuzana-Krónerová-v-seriáli-Pressburg

Zuzana Kronerová v seriáli Pressburg

„Moja postava pochádza z klasickej prešporáckej rodiny. Z rozvedenej rodiny, nesiem si ako postava viacero liniek. Jedna je rodinná, stretávam sa najmä s Nagy, Zuzkou Kronerovou, s ktorou sa rozprávam najmä nemecky, ale z otcovej strany som sa naučila aj trochu maďarsky. To tu patrične využívam,“ hovorí.

Postavu zachytávajú v momente vyprahnutia a toho, ako rieši, čo ďalej so životom. Nenechajte si ujsť prvý diel v piatok 6. septembra o 20.30 na Dvojke.

25 50 75 90

Galéria

Zuzana-Krónerová-v-seriáli-Pressburg Zuzana-Krónerová-v-seriáli-Pressburg Anna-Jakab-Rakovská-v-seriáli-Pressburg Anna-Jakab-Rakovská-v-seriáli-Pressburg Anna-Jakab-Rakovská-v-seriáli-Pressburg Attila-Matusek-v-seriáli-pressburg Anna-Jakab-Rakovská-v-seriáli-Pressburg Attila-Matusek-v-seriáli-pressburg BEŤÁRI-zo-seriálu-pressburg Gregor-Hološka-v-seriáli-pressburg REŽISÉR-Csaba-Molnár-seriálu-pressburg REŽISÉR-Csaba-Molnár-anna.jakab-rakovska-a-attila-matusek-v-seriáli-pressburg REŽISÉR-seriálu-pressburg-Csaba-Molnár

Živé vysielanie ??:??

Televízia