Úvod Novinky Osobnosti

Herečka Eva Pavlíková sa po 17 rokoch zblížila s dcérou Katarziou. Dcéra sa jej verejne ospravedlnila

Mama a dcéra sa niekedy pohádajú veľmi ľahko, udobrenie trvá oveľa dlhšie.

Herečka Eva Pavlíková sa po 17 rokoch zblížila s dcérou Katarziou. Dcéra sa jej verejne ospravedlnila

Herečka Eva Pavlíková sa narodila v Košiciach 17. septembra 1960. Pred štyrmi rokmi v Dámskom klube, keď oslavovala jubileum si zaspomínala na svoje herecké začiatky: „Vždy som túžila byť divadelnou herečkou a mala som veľké šťastie na úlohy, ktoré som dostávala, ale aj na ľudí... Či už v divadle v Nitre, na tvorcov, ale aj vo všeobecnosti na ľudí v mojom živote."

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Poľahky sa pohádali

Diváci ju poznajú z muzikálov, seriálov aj filmov. Keď však Eva Pavlíková nepracuje, venuje sa hlavne priateľom, ale aj záhrade. Rada chodí do kina a je oddanou poslucháčkou hudby, keď veľmi rada počúva aj tvorbu svojej dcéry speváčky Katarzie.

S manželom Igorom má populárna herečka Eva Pavlíková jedno dieťa dcéru Katarínu Kubošiovú známu pod umeleckým menom Katarzia. A práve tá uverejnila na sociálnej sieti Instagram krásne verejné ospravedlnenie svojej mame. Prednedávnom boli spolu same dve dvanásť dní v Portugalsku na dovolenke, čo pre matku a dcéru nebolo také samozrejmé, lebo ako Katarzia priznala: „Aj otec sa bál, lebo vie, ako sme sa vedeli my dve niekedy dohádať. Preto ísť spolu samé na takú dobu, nebolo len tak."

Ak sa vám obrázok nezobrazuje správne, obnovte stránku


Zásadný bod zlomu

Pred niekoľkými rokmi by sa Katarzia neodvážila ísť na taký čas sama s mamou na dovolenku. Speváčka sa priznala, že výlet do Portugalska bol „zásadný bod zlomu. Myslím, že sme sa prvýkrát ako dve dospelé osoby pokúsili pochopiť tú druhú a v podstate po 17 rokoch, čo nežijem doma, sa znova spoznať."

Zároveň dcéra sa verejne mame nádherne ospravedlnila: „Keď mama odmietla surfovať a oddychovala v hoteli, chodila som na pláž plakať od dojatia a rozmýšľala som nad tým, ako ju milujem a že môj hnev na ňu, ktorý som v sebe za roky nazbieraných úvah o našom vzťahu živila, sa rozplynul. Mami prepáč, že verejne píšem niečo také citlivé, ale myslím, že to môže pomôcť aj iným babám."

Eva Pavlíková s mamou

Herečka prišla o mamu Máriu

Na začiatku tohto roka prišla Eva Pavlíková o svoju milovanú mamičku Máriu (na snímke hore), ktorej dotĺklo srdce vo veku 89 rokov. Dovtedy podporovala pani Mária v kariére svoju dcéru Evu herečku a rovnako aj vnučku Katarínu speváčku, ktorá jej venovala pieseň Pohár mlieka z jej posledného albumu Šťastné dieťa. Babička ešte na smrteľnej posteli počúvala, ako jej vnučka Katarzia pieseň spievala.

Teraz si obe ako herečka a mama Eva Pavlíková tak jej dcéra Katarzia našli po rokoch k sebe cestu. Na dovolenke to však predsa len medzi nimi zaiskrilo, lebo dcére sa nepáčilo, že mama dávala fotografie z Portugalska na Instagram. Katarzia k tomu dodala: „Chcela som si ich nechať len pre nás. Mama si myslela, že sa za ňu hanbím. Ale ja som na ňu hrdá a veľmi."

Eva-Pavlíková-Katarzia-STVR

Odkaz pre iných

Napriek tomu, že vyznanie mame Katarzia vníma ako veľmi osobné, urobila ho verejne s odkazom pre iných: „Milé mamy, nevyčítajte dcéram, že vás nezobrali na výlet a nebuďte na ne také tvrdé, aby sa necítili, že vám nikdy nie sú dosť dobré. Každá máme iný timing na takýto bonding a niektoré možno aj nikdy a pre niektoré je to každoročná normálka."

Ako im to spolu teraz po 17 rokoch ladí, videli diváci aj v novej sérii populárnej relácie Záhady tela, ktorej nové diely sledujte každú sobotu o 20:30 h na Jednotke a aj v archíve STVR bez reklám a zadarmo.

Foto: instagram/eva.pavlikova, instagram/katarzia, Dámsky klub, STVR - Stanislav Háber

25 50 75 90