Úvod Novinky Osobnosti

Kamila Magálová o tom, ako sa s Farkašom stretli aj nestretli s Dempseym a Makepeaceovou

Dvojica, ktorá u nás dabovala legendárnych detektívov zavítala do relácie Záhady tela.

Kamila Magálová o tom, ako sa s Farkašom stretli aj nestretli s Dempseym a Makepeaceovou

Herci Kamila Magálová a Boris Farkaš už navždy ostanú pre mnohých Dempsey a Makepeaceová. Keď britský seriál prišiel v roku 1989 na Slovensko, ľudia si ho okamžite zamilovali.

„Bola to krásna niekoľkoročná spolupráca, lebo tých dielov bolo veľmi veľa. My sme si to s Borisom užívali a dokonca sme sa s postavami stotožnili natoľko, že som mala pocit, že dabujem seba, lebo mi tá herečka bola taká blízka,“ povedala nám herečka Kamila Magálová.


Seriálov zo zahraničia bolo vtedy veľmi málo, aj preto to pre nich bolo výnimočné. Dokonca to bol jediný seriál, ktorý sa aj po rozdelení republík v Česku vysielal v slovenskom znení. Boris Farkaš bol istý čas pre ľudí iba Dempsey.

„Divácky ohlas bol taký silný, že aj keď som sa fyzicky neobjavil na plátne, ľudia na ulici na mňa kričali a oslovovali ma Dempsey. Bolo to príjemné, lebo to sa dabingovému hercovi nestáva,“ spomína Boris Farkaš.

V Záhadách tela

Teraz prišli Boris Farkaš a Kamila Magálová do relácie Záhady tela, kde sa ich moderátor Majo Miezga pýtal, či si na to ešte spomínajú. „Takí starí až nie sme. Pamätáme, hoci je to už tridsať rokov,“ povedala Kamila.

„Vy ste sa s nimi aj stretli nie,“ pokračoval Majo. Stretol sa s nimi nakoniec len Boris a majú k tomu celkom zaujímavú príhodu.

„Ja to vysvetlím. Oni mali prísť pôvodne, ja som prichystala veľkú žúrku a asi hodinu predtým zavolali, že neprídu. Druhýkrát sa stalo to isté a tretíkrát som povedala, že ja už na to kašlem a vtedy prišli. A bol s nimi Boris,“ povedala Kamila Magálová.

Sledujte ich už v sobotu 21. septembra v Záhadách tela o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90