Úvod Novinky Osobnosti

Zuzana Mauréry vôbec nemala byť herečkou. Viete, po čom vždy túžila?

Skvelá herečka bude súčasťou krásnej relácie Sieň slávy.

Zuzana Mauréry vôbec nemala byť herečkou. Viete, po čom vždy túžila?

Onedlho na Jednotke vypukne veľkolepá šou Sieň slávy, ktorá ukáže najlepšie a najvýznamnejšie osobnosti Slovenska. A máme ich naozaj veľa. Jednou z nich bude aj herečka Zuzana Mauréry.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zuzanu poznáte z mnohých seriálov ako napríklad obľúbený Čas nádejí, vynikla vo filme Učiteľka, Colette alebo v dráme Muž, ktorý stál v ceste. Jej umenie obdivujú tisícky ľudí, ale k súkromiu sa až tak často nevyjadruje. V relácii Sieň slávy sa o nej dozviete omnoho viac, ako by ste čakali.

Čím chcela byť?

Nám prezradila to, ako sa vlastne k herectvu dostala a že pôvodne chcela byť niečím úplne iným. „Ja to hovorím veľmi často, že som chcela byť buď bufetárka v divadle, alebo letuška. Prečo, si pozrite v Sieni slávy,“ zasmiala sa.

„Potom som ešte urobila skúšku správnosti, lebo ma bavili jazyky, tak som robila skúšky na vysokú ekonómiu a cez gymnázium Jura Hronca zameraného na počítače, fyziku a matematiku som dospela k tomu, že to herectvo by bolo lepšie,“ prekvapila.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Túžila však po niečom úplne inom. A aj keď sa jej to nakoniec nesplnilo, je z nej jedna z najlepších slovenských herečiek. To, čo chcela robiť si už vypočujte a pozrite vo videu.

Sledujte reláciu Sieň slávy od 10. októbra na Jednotke.

25 50 75 90