Úvod Novinky Tipy z programu

Andrea "Karny" Karnasová prezradila jednoduchý trik: Takto schudne tri kilá za týždeň

Jednoduchý tip, ktorý jej pomáha udržiavať sa fit.

Andrea "Karny" Karnasová prezradila jednoduchý trik: Takto schudne tri kilá za týždeň

V zábavnej šou Záhady tela sa predstaví zaujímavá dvojica – Andrea „Karny“ Karnasová a Stano „Stanley“ Král, ktorí svoje hlasy prepožičali slávnym súrodencom Rossovi a Monike z legendárneho seriálu Priatelia.

Andrea Karnasová prezradila svoje záhady tela. Herečka sa priznala, že kedysi vedela dať nohu za hlavu. „Ale už som to neskúšala,“ dodáva. Stano Král nezaváhal a svoju seriálovú sestru hneď vyzval, aby tento trik skúsila.

Andrea sa však nedala presvedčiť a s úsmevom sa okamžite vyhovorila – na takýto kúsok vraj nemala vhodný outfit, keďže mala na sebe šaty.

Okrem ohybnosti prezradila aj svoj trik, ako rýchlo schudnúť. „Nemám problém pribrať a schudnúť dve-tri kilá za týždeň,“ prezrádza Andrea Karnasová. Takúto záhadu tela jej zavidí aj moderátor Marián Miezga.


Ak sa vám fotky nezobrazujú správne, obnovte stránku

Ako to robí? „Stačí, keď neješ zlé veci - cukor, mastné jedlá a biele pečivo. Tak to ide šup-šup,“ smeje sa herečka na úplne jednoduchej finte.

A že by sa pri takej diéte príliš obmedzovala? S tým rozhodne nesúhlasí. Ako sa priznala, veľmi rada si pochutná aj na domácich koláčikoch

Sledujte reláciu Záhady tela v sobotu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90