Úvod Novinky Osobnosti

Vráti sa kapela Krímeš na scénu? Andy Kraus a Peter Marcin prehovorili

Spomínate si na ich nezabudnuteľné hity?

Vráti sa kapela Krímeš na scénu? Andy Kraus a Peter Marcin prehovorili

Janči a Lajči Kuťafájovci alias maďarská kapela Krímeš. To boli Andy Kraus a Peter Marcin ešte v časoch, keď robili relácie Uragán a Hurikán. Prespievali a pretextovali množstvo známych piesní a niektoré sa stali legendárnymi.

Pesničky od Eminema, Erosa Ramazzotiho či Bee Gees dostali nový rozmer. Andy aj Peter si na to spomínajú so smiechom a na otázku, či ostali nejaké nevydané skladby odpovedali ako vždy svojsky.

Ak sa vám video nezoébrazuje správne, obnovte stránku

„Sme nevídaná kapela a takisto máme nevídané pesničky. Všetky sú nevídané a možno budú aj videné znova,“ zasmiali sa. Ktorú aktuálnu pesničku by dnes chceli skrímešovať? „Niečo by sa našlo. Dajte nejaký hit,“ navrhol Peter a do toho Andy hneď jeden našiel.

„Pedro Pedro Pedro. To by som si vedel, žeby sme vedeli urobiť ako Krímeš,“ povedal a ktovie, možno sa ho niekedy aj dočkáme. Mali páni aj nejaké nápady, ktoré nemohli byť publikované?

„Tie boli neustále. Práve sme sa rozprávali o tom, že aj nápady, ktoré sme mali pred 20 rokmi a publikovateľné boli, by dnes už neboli. Čo je smutné, lebo tým pádom sa nápady míňajú,“ dodali Andy Kraus a Peter Marcin.

Chceli by ste, aby sa kapela Krímeš opäť vrátila?

25 50 75 90