Úvod Novinky Osobnosti

Zuzana Kronerová o rodičovstve. Čo je podľa nej najväčší zločin vo výchove?

Herečka bola hostkou Adely Vinczeovej v relácii Trochu inak.

Zuzana Kronerová o rodičovstve. Čo je podľa nej najväčší zločin vo výchove?

Herečka Zuzana Kronerová je známy tým, že o svojom slávnom otcovi Jozefovi Kronerovi, ale aj o mame rozpráva vždy veľmi pekne a s rešpektom. S otcom mali krásny a blízky vzťah. Keď sa jej naňho opýtate, dostanete množstvo veselých spomienok a príhod.

Zuzana Kronerová prišla do relácie Trochu inak, kde bola hostkou Adely Vinczeovej. Tá jej pripomenula jednu úžasnú vetu.

Celý rozhovor si pozrite už v piatok 11. októbra o 21.50 na Dvojke.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

„Dali vám rodičia zdravý prístup k vlastnému sebavnímaniu vetou: nemusíš byť najlepšia, stačí byť šťukou v rybníku, ktorá občas rozčerí vody. A to je veľmi fajn lebo to dáva takú slobodu celkom. Nie je to tlak na človeka,“ povedala Adela.

„Nie je to tlak. To mi otec povedal, keď som už bola hotová herečka, teda vyštudovaná,“ reagovala na to herečka. Nechala sa počuť aj o tom, čo je podľa nej to najhoršie v samotnej výchove.

„Ale je pravda, že to nemôžete podmieňovať tú lásku k dieťaťu tým, že keď urobíš toto, budem ťa mať rada. To, čo je? To je strašné. To je zločin. Dieťa máte predsa rada bezpodmienečne. Vždy. Za každých okolností,“ zdôraznila.

Súhlasíte? My rozhodne áno. Herečka Zuzana Kronerová bude súčasťou aj relácie Sieň slávy, ktorú vysielame každý štvrtok o 20.30 na Jednotke.

25 50 75 90