Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Rekord štvrtej série Pečie celé Slovensko. Táto časť zaujala najviac

Najsladšiu šou miluje veľké množstvo divákov.

Rekord štvrtej série Pečie celé Slovensko. Táto časť zaujala najviac

Nedeľný večer 13. októbra opätovne ovládli všetci pečenia chtiví diváci, vďaka ktorým si šou Pečie celé Slovensko udržiava už tretí týždeň vedúce postavenie na trhu. Relácia bola jednoznačne najsledovanejším programom nielen dňa, ale aj celého uplynulého týždňa.

Posledná epizóda bola zatiaľ najsledovanejšou epizódou od spustenia tejto série cukrárskej šou a zároveň dosiahla historicky najvyšší podiel na trhu spomedzi všetkých doteraz odvysielaných sérií. Nedeľný diel si vychutnalo 542.000 divákov pri fantastickom trhovom podiele 28,2 % v univerzálnej cieľovej skupine.

Finalisti v stane Pečie celé Slovensko počas natáčania

Aspoň na tri minúty si reláciu zaplo až 779.000 divákov. Relácia bodovala aj u mladších divákov v cieľovej skupine 13- 55 rokov, kde sa rovnako stala trhovou jednotkou s podielom 26,5 %.

Tretia časť, kde vypadla najmladšia účastníčka Miriam veľmi zaujala a my veríme, že vás rovnako budú baviť aj tie ďalšie. V hre je ešte desať pekárov, ktorí sa budú snažiť zabojovať o titul Majster pekár/Majsterka pekárka.

Nenechajte si to ujsť každú nedeľu o 20.30 na Jednotke alebo si ich môžete pozrieť aj v našom archíve, ktorý je zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90