Úvod Novinky Osobnosti

Skombinovala neskombinovateľné? Soňa Müllerová moderovala v týchto farbách

Aj keď sa necíti ako módna ikona, musíte uznať, že sa ňou rokmi stala.

Skombinovala neskombinovateľné? Soňa Müllerová moderovala v týchto farbách

O moderátorke je známe, že miluje módu a deň čo deň to ukazuje v Dámskom klube, ktorý moderuje. Majú síce aj skvelé módne štylistky, ale Soňa si rada vyberá veci sama.

„Ona s nami chodí do obchodov, kde spoločne vyberáme veci. A dôležité je poznamenať, že veľa oblečenia si na natáčanie požičiavame. Nie sme rozmarné a nekupujeme si veci do každého vysielania, ale ideme aj do obchodov, kde sa požičiava, prípadne si nosíme z domu,“ povedala nám.

Pre viac outfitov Soni Müllerovej si pozrite našu galériu.

Rada si do toho, čo si oblečie hovorí a výber je viac menej na nej. „Ja už mám taký vek, kedy si myslím, že už môžem. U mňa to nie sú nejaké módne trendy, ale skôr ten môj štýl. Snažím sa mať na sebe veci, ktoré viem, že mi svedčia,“ prezradila moderátorka.

Tentoraz skombinovala zelenú sukňu s bordovými topánkami, čo by ste na prvý pohľad asi dokopy nedali. S čiernym tričkom a rifľovou bundou vyzerala úžasne. Názvu módna ikona sa však bráni.

sona-mullerova-a-karin-majtanova-v-damskom-klube

„Ja sa rada pekne obliekam, ale to má ďaleko od módnej ikony. Držím sa svojho vlastného štýlu, obliekam sa tak, ako to cítim, obliekam sa tak, aby som sa v tom, čo mám na sebe, aj dobre cítila. A ak sa to páči a inšpiruje ženy, tak ma to samozrejme teší,“ uviedla Soňa Müllerová.

Sledujte Dámsky klub každý pracovný deň od 12.25 na Jednotke alebo v našom archíve.

25 50 75 90