Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Veľká novinka porotkyne Petry Tóthovej. Opäť sa jej to podarilo

Cukrárka a porotkyňa Pečie celé Slovensko úspešne vydala svoju ďalšiu knihu.

Veľká novinka porotkyne Petry Tóthovej. Opäť sa jej to podarilo

Chcete mať skvelé a najmä voňavé a chutné sviatky? Naša porotkyňa šou Pečie celé Slovensko Petra Tóthová vám ich zabezpečí. Je to vychýrená cukrárka, ktorá nielen skvelo pečie, s láskou radí v šou Pečie celé Slovensko, ale aj veľmi rada spisuje recepty a učí piecť tých, ktorí o to majú záujem.

Opäť sa jej to podarilo a Petra Tóthová vydala ďalšiu svoju knihu. Na konte ich má už viacero. Teraz prišla s ďalšou, ktorej príprava jej trvala skoro celý rok.

Najnovšia Petrina cukrárska kniha vychádza z jej najkrajších spomienok na detstvo, kde sviatky vnímala ako chvíle čarovných tradícií a ochutnávania výnimočných jedál u svojich starých rodičov.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Upečte si sviatky podľa Petry Tóthovej

„Upečme si sviatky. Kniha je plná podrobných receptov, rád, tipov a trikov k sviatkom PO CELÝ ROK. Nájdete v nej recepty nielen k Vianociam, ale aj napríklad k Veľkej Noci , či iné sviatočné príležitosti. Potešia recepty na suché, krémové, nepečené, kysnuté ale aj slané,“ napísala Petra.

Ak sa vám fotka nezobrazuje správne, obnovte stránku

Knihu do života uviedli jej spolupracovníci z Pečie celé Slovensko moderátor Milan Junior Zimnýkoval, porotkyňa Jožka Zaukolcová a cukrárka Natacha Pacal. Už má za sebou aj krst a vy sa tak môžete nechať inšpirovať jednou z najlepších cukrárok na Slovensku.

Držíme knihe palce a Petre Tóthovej blahoželáme. Nezabudnite sledovať sladkú šou Pečie celé Slovensko aj s Petrou každú nedeľu o 20.30 na Jednotke.

25 50 75 90