Úvod Novinky Osobnosti

Príšerná smrť speváka Liama Payna z One Direction. Zomrel po páde z balkóna

Život ukončil vo veku 31 rokov po páde z balkóna v Buenos Aires. Resuscitácia už nebola možná.

Príšerná smrť speváka Liama Payna z One Direction. Zomrel po páde z balkóna

Ako uviedla americká televízna stanica CNN, v stredu 16. októbra našli na dvore hotela v Buenos Aires telo bývalého speváka britskej popovej skupiny One Direction. Liam Payne zomrel po páde z balkóna na treťom poschodí.

Nejasné, či skočil alebo spadol

Podľa agentúry AP nie je jasné, či spevák skočil, „alebo spadol nešťastnou náhodou.“

Ako agentúru AP cituje TASR s odvolaním sa aj na agentúru Reuters, spevák utrpel v dôsledku pádu veľmi vážne zranenia nezlučiteľné so životom: „Uviedol to pre miestnu televíziu šéf mestskej záchrannej služby a dodal, že resuscitácia už nebola možná.“

Liam-Payne-CNN-archív

Hviezda z The X Factor mal syna

Popová skupina One Direction, často skrátene označovaná ako 1D, vznikla v roku 2010 v britskej televíznej hudobnej súťaži The X Factor, v ktorej obsadila tretie miesto. Členmi britskej skupiny boli Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan a Zayn Malik, ktorý skupinu opustil v roku 2015.

V nasledujúcom roku skupina oznámila, že prerušuje svoju činnosti, ale nerozpadá sa. Všetci členovia vrátane Payna pokračovali v hudobnej kariére ako sólo speváci.

forezní-vyšetrovatelia-AP-TASR

Navyše TASR uverejnila fotografiu z agentúry AP spred hotela Palermo v Buenos Aires. Vidieť na nej forénznych vyšetrovateľov. Tí zisťujú príčiny pádu speváka.

Spevák a gitarista Liam James Payne sa narodil 29. augusta 1993 v anglickom Wolverhamptone. Mal dve staršie sestry. Bol otcom sedemročného syna Beara, ktorého mal s bývalou partnerkou, speváčkou Cheryl Cole.

Zdroj: CNN, AP, Reuters, TASR/AP, STVR - Stanislav Háber

25 50 75 90