Úvod Novinky Osobnosti

Nečakala to! Krásne prekvapenie pre Soňu Müllerovú v Dámskom klube

Presne 21. októbra má moderátorka narodeniny.

Nečakala to! Krásne prekvapenie pre Soňu Müllerovú v Dámskom klube

Pondelkový Dámsky klub ani krajšie začať nemohol. Začiatok týždňa sa niesol v znamení narodenín Soni Müllerovej. Moderátorka totiž dnes 21. októbra oslávila krásne 63. narodeniny.

Celý tím Dámskeho klubu jej na začiatku vysielania pripravil krásne prekvapenie. Slovo si hneď vzala jej kolegyňa Karin Majtánová. „Dohodli sme sa úplne inak, preto som ťa musela takto vyšokovať,“ povedala prekvapenej Soni.

„Pretože ja viem, že máš dnes svoj krásny deň, svoje narodeniny, tak mi dovoľ, aby som ti za nás všetkých, za celý kolektív takto na úvod nášho týždňa zaželala hlavne pevné zdravie, lásku, šťastie a pohodu. Aby si bola taká naša zlatá milá Soňka.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

„Karinka ďakujem, ja som šťastná, že ich mám, som šťastná, že mám televíznych divákov, pretože vďaka vám mám energiu, pozitívne podnety a mám radosť zo života a aj z tejto kytice,“ poďakovala dojatá Soňa.

Moderátorka na svoj vek rozhodne nevyzerá, ale ako sa hovorí a u nej je to doslovné, vek je len číslo. Prajeme aj my Soničke veľa zdravia, nech sa jej darí a stále ma úsmev na tvári.

25 50 75 90